e diel, 25 tetor 2009

4 Steps How to Recover Partition on Your PC - Learn These Steps, It's Very Easy!

4 Hapat Si të Recover Ndarja në PC juaj - Mëso Këto hapa, It's Very Easy!, Duke humbur ndarja mund të duket shumë e pashpresë sidomos kur jeta juaj dhe të vazhdueshëm të punës është e varur në PC tuaj. Për të parandaluar humbjen e të dhënave dhe stresi të panevojshme, është e rëndësishme që të mbulojë ndarje për të siguruar që sistemi është në mënyrë të drejtë. Çfarë është ndarja? Ndarja referohet pjesëve të shumta gjetur në makinë kompjuter vështirë. Këto ndarëse janë krijuar gjatë fazën formatting. Këto ndarje janë të nevojshme për të gjitha dosjet që ndan nga njëra-tjetra dhe për të lehtësuar sistemin skedar procedurën rimëkëmbjes. Edhe pse është mjaft e thjeshtë për të krijuar ndarje, të njëjtën nuk mund të thuhet për rifitimin qasje ndarëse humbur. Kur ju humbni ndarje, mesazhet e gabimit janë pasqyruar zakonisht nga sistemi duke bërë që të shërohen ndarje. Pas humbjes së ndarjes ju gjeni mungesa e qasjes në të dhënat tuaja si dhe ndarje. Nuk ka megjithatë një zgjidhje e thjeshtë në dorë në formë të mjeteve softuer që mund të shërohen ndarje humbur shumë shpejt. Një program efektiv software projektuar për të rimarrë ndarje rimëkëmbet të dhënave ka humbur në hapa të thjeshtë. Ju duhet të ndiqni disa hapa të vërtetë të thjeshtë për të rimarrë ndarjen humbur brenda disa minutave: 1. Browsing neto për informacion: Në qoftë se jeni një përdorues të ri ju duhet të përqëndrohet në marrjen e informacionit sa më shërohet ndarje. Ju mund të kërkojnë informacion të dobishëm mbi neto ku detaje në lidhje me të dhënat dhe shërim ndarje janë lehtësisht në dispozicion. 2. Krahasimi i produkteve: Pasi ju filloni kërkimin për mjet software drejtë për veten tuaj ndarje do të vijnë të gjithë të paktën një milion e aplikacioneve software. Në këtë fazë të dytë, ju duhet të krahasojnë produktet software e mirë në dispozicion për të shërohen ndarje. Ju duhet të marrë parasysh faktorë të rëndësishme të tilla si kosto, shërbimeve dhe mirëdashësi përdorues në zero në të software mjet më të mirë. 3. Vendosin për një version gjykim: Për të jetë absolutisht i sigurt se programi software jeni duke menduar të përdorur është efektive dhe e dobishme, ju gjithmonë mund të marrë një version për gjykim e cila ju lejon për të provuar produkt për një periudhë të përcaktuar kohe. Gjatë kësaj periudhe gjurmët ju lehtë mund të vlerësuar performancën e produktit dhe pastaj të marrë vendimin përfundimtar mbi blerjen e tij. 4. Zgjidhjen për alternativa më e mirë në dispozicion: Në fazën përfundimtare, ju zero në në programin më efektive. Duke zgjedhur më të efektshme shërim ndarje software program ju nuk mund të ruaj një shumë të holla, por edhe përpjekje. Me një program software kompakt ju mund të gjeni zgjidhje për të gjitha llojet e problemeve humbjen e të dhënave.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info