e diel, 25 tetor 2009

ATI Catalyst Drivers 9.10 XP

Çmimin e AMD-së fitues ATI Catalyst grafika dhe software konfigurimit video HD jep kontroll të paparë të performancës dhe cilësisë pamore me ATI Radeon graphics procesorë ™. ATI Catalyst shoferët ofruar ecurinë e qëndrueshme dhe shtyjnë kufijtë e inovacionit me përdorues të avancuar të orientuar features. Precision kontrollet për përdoruesit e energjisë. Tweaks for gamers dhe entuziastësh video. Magjistar Simple-setup ndihmuar, shumë lehtë monitorimin konfigurimin dhe funksionimin ultra i besueshëm për të punuar profesionistëve. Përdorues i ri apo ekspert i kalitur, ATI Catalyst ju vë në krye të Përvoja Visual Ultimate. Industri-performance kryesor ATI Catalyst rejat janë fokusuar në përmirësimin e grafika të performancës, duke përfshirë enhancements për Direct3D popullore e lojës dhe tituj OpenGL. Tipare inovative dhe emocionuese ATI Catalyst përfshin ATI Catalyst Control Center ™, duke dhënë karakteristika të reja dhe të kontrollit të paparë të performancës dhe cilësisë pamore me ATI Radeon graphics. Stabilitetin e Fuqishme Shoferët Catalyst për Windows Vista dhe Microsoft Windows XP janë WHQL-certifikuar për të ofruar paraqitja më e qëndrueshme dhe të besueshme industrisë grafike. Ky version është për 32-bit version të Windows XP dhe 2003

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info