e diel, 25 tetor 2009

Computer Files - 'Deleted' Does Not Mean 'Gone'

Computer Files - 'Fshi' A nuk do të thotë 'Gone ", Nëse ndonjëherë vendos për të shitur apo dhuruar kompjuterin tuaj të vjetër, që ju duhet për t'u siguruar që ju nuk aksidentalisht dhuroni fjalëkalime të ruajtur, numrat e kartës së kreditit, të kthimit të taksave të vjetra, fotografi intime, të dhënat financiare, numrat e sigurimit social, mbiemër para martesës nënës, etj së bashku me të. Një kompjuter personal përmban një informacion shumë të ndjeshme që potencialisht mund të shikohet edhe nëse ju fshihet fotografi apo reformatted hard drive. Grisësh fotografi heq informacione nga Lista hard drive duhet të gjeni të dhëna, por jo të dhëna vetë. Njëjta gjë është e vërtetë për reformatting disku juaj. Një reformat e heq drejtimet për të informacionit nga Lista por jo të dhëna vetë. Deleted dhëna nuk është hequr nga me makinë deri overwritten ajo është me të dhëna të reja. Deleted informacion mund të rivendoset duke përdorur të dhëna-software recovery. Dhënave, softver rimëkëmbjen e shikon për të dhënave në hard drive tuaj që nuk është shënuar në dosjen e rikthen atë. Kjo është se si të zbatimit të ligjit është në gjendje të mbulojë të dhëna për të zgjidhur krimet. Është gjithashtu si kriminelë të rivendosur informacionit në mënyrë që të kryejnë krime. Ndonjëherë, në varësi të të dhënave të ruajtur në hard drive, drive reformatting është mjaft i një masë paraprake. Ajo do të mbajë person mesatar nga retrieving informacionin tuaj të vjetër. Megjithatë, nëse dikush me të vërtetë donte të rifitoj të dhënave nga një makinë reformatted vështirë, ata mund. Ka të dhëna shërim specialistë të cilët mund të shërohen të dhënave nga një makinë reformatted. Ata gjithashtu mund të shërohen të dhënave nga hard drives që u rrëzua, është rënë, dhe të ujit të qëndrueshme apo zjarr dëme. Nëse ju doni të shkojë një hap më tej se reformat, ka programe që do të mbishkruajë tërë hard drive tuaj me numra të rastit. Ka disa programe falas që do ta bëjë këtë. Një çift prej tyre janë vetë-përmbante disqe boot që do të fshini automatikisht dhe plotësisht përmbajtjen e ndonjë hard disk që ata mund të zbulojë, të cilat i bën ata të përshtatshëm për shërbimet komunale korpus ose shkatërrimin e të dhënave jashtëzakonshme. Programet e tjera të shkatërrojë përgjithmonë të dhëna nga çdo kompjuter që mund të jetë e filluara nga CD USB floppy. Këto programe falas jane gjetur lehtësisht në internet. Së fundi, nëse ju me të vërtetë duan të jenë të sigurt se nuk ka të dhëna ndonjëherë mund të shikohet nga hard drive tuaj të vjetër, ju mund të përdorni mjete pushtet mbi të. Ju mund të Stërvitja vrima përmes drive. Ju mund të hapur deri me makinë dhe Sanders përdorim ose grinders në platters. Sigurisht, kjo metodë është vetëm që do të përdoren nëse nuk janë duke planifikuar për të dhuruar apo shitur kompjuterin tuaj. Gjithashtu, në qoftë se ju nuk jeni të sigurt që ju mund të hiqni përgjithmonë të dhëna të vjetra veten, ai ka bërë në një dyqan riparim kompjuteri.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info