e diel, 25 tetor 2009

Computer Virus! What You Need to Know About Retrieving Deleted Email

Computer Virus! Cfare ju duhet te dini Rreth Retrieving Fshi Email, Sapo ju mësoni në lidhje me një sulm virus në kompjuterin tuaj, gjëja e parë që ju të bëni është të shikoni skedaret dhe dosjet për të parë nëse ata janë të mbrojtur apo jo. Me kohë të ma rregulloni fotografitë tuaja dhe dosjet ti e kupton se një gjë që ka ikur nga mendja juaj është kontrolluar mail në Outlook Express. Nëse keni lënë pas dore këtë aspekt ajo do të bëhet jashtëzakonisht e vështirë e-mail për ju që të rifitoj fshihet. Bota ka bërë më të vogla dhe email janë një mjet i nevojshëm me të cilin ne të qëndrojnë në kontakt me familjen dhe miqtë tanë. Një sulm të paparashikuara virus mund të rezultojë në humbjen e mail të rëndësishme dhe në qoftë se jeni një përdorues të ri, ajo do të jetë më e vështirë për ju që të gjeni mënyra efektive në të cilat mail humbur mund të gjurmuar dhe restauruar. Në këtë artikull ju do të mësojnë për mënyrat në të cilat ju mund të rifitoj fshihet email me lehtësi, pa kërkuar ndihmën e një eksperti. Gjërat që ju duhet të mbani në mend ndërsa përpiqeshin me email për të rifitoj fshihen janë si vijon: • Ju duhet së pari të dini se vetëm si fotografi fshihet dhe dosjet që janë të humbur për shkak të dështimit të sistemit dhe sulmet e viruseve, email fshihet humbur gjithashtu nuk janë të përhershme. Ata janë duke u ruajtur deri overwritten. Edhe kur ato janë overwritten, të dhënave është thjesht overwritten nga të dhëna të reja dhe të humbur përgjithmonë. • Për të shërohen-mail humbur, duke përdorur një mjet shumë efektiv "software është alternativë e mirë në dispozicion, veçanërisht kur ju jeni një përdorues të ri dhe kanë pak ekspertizë në riparim sistemi. Ka disa software "-mail shërim që janë duke u përdorur për të rivendosur lloje të ndryshme të fotografi-mail. Përgjithësisht, këto mjete software "mund të përdoret për të mbulojë tri llojet e dosjeve email. Këto janë: • Outlook Express DBX Files • Outlook PST Files • Web Mail Outlook Express fotografi DBX përmbajnë mesazhe nga. Fotografi çik. Recovery software mjet përdorur për këto lloje të dosjeve ka për qëllim që të shërohet mail kryesisht nga seksioni fshirë objekte. Dhënave në files PDT është zakonisht kompleks në natyrë. Si rezultat, ai bëhet i rëndësishëm jo vetëm mundeni ta rifitoj e-mail por edhe riparimin e tyre për të parandaluar përsëritjen. Fotografi janë të korruptuar dhe kryesisht është e nevojshme për ndreqjen e të dhënave dëmtuar përgjithmonë. Për email retrieving humbur në web-mail programi bazë të tillë si Gmail dhe Yahoo programe kompjuterike janë të dizajnuar të jetë në përputhje me kompjuterët e largët ku-mail humbur mund të rivendoset.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info