e diel, 25 tetor 2009

Data Backup - Prepare For Disaster

Të dhënat Backup - Përgatitja për katastrofë, katastrofë të dhënave mund të ndodhë në çdo kohë për askënd. Askush nuk mund të ndonjëherë në të ardhmen parashikojnë se kur ajo do të zhvillohet në kompjuterin tuaj ose Desktop. Sigurimi i të dhënave tuaja rëndësishme është nevoja më e madhe e sotme si të dhëna mund të jetë histori Company, të dhënat e punonjësit, detajet e projektit, raporti i hulumtimit ose ndonjë gjë që mund efekt nëse humbur punën tuaj. Kështu veprojnë para se të të dhënave fatkeqësi ndodh me ju. Rezervë të dhënave është konsideruar si praktika më e mirë për sigurinë e të dhënave tuaja. Ju duhet të rregullt backup fotografi, por në botën moderne nuk kompani apo organizatë është një ideal dhe të papriturat mund të ndodhë kudo. Pra, gjithmonë të marrë vendim të drejtë për të zgjedhur të dhënave teknikë backup. Edhe pse jashtë gjetur zgjidhje të drejtë për backup të dhënave mund të jetë pak i rëndë për ju të dhëna kaq të ndryshme rezervë opsionet janë diskutuar më poshtë, për mirëkuptimin tuaj më të mirë: Përshkruar teknika të ndryshme të të dhënave backup Backup Online: Ky opsion është i përshtatshëm për ju, kur ju nuk keni ndonjë pajisje ruajtje si CD, etj Floppy disk në kompjuterin tuaj. Vetmja gjë që keni nevojë në këtë rast është një lidhje interneti me ndihmën e të cilat ju mund të ruani të gjitha dosjet tuaja të rëndësishme dhe dokumentet që ju doni online. Edhe pse duke marrë backup online mund të jetë një proces i ngadaltë në qoftë se jeni duke u përpjekur për të ruajtur të dhënat e madhe e kapaciteteve dhe përdorimin e lidhje telefonike. Por ende është mirë alternativ në qoftë se nuk ka pajisje ruajtje instaluar në kompjuterin tuaj. CD Burner: Nëse keni aparat për djegje CD-në kompjuterin tuaj, ajo do të jetë metodë e shkëlqyer për të marrë të dhëna backup. Me ndihmën e ndezjes CD ju lehtë mund të djeg CD-Rs me të dhënat tuaja të rëndësishme në mënyrë më të thjeshtë dhe të lirë. Floppy disk: Floppy disk është të dhënave më të mirë të mesme backup ruajtje në rastin kur fotografi që dëshironi të ruani janë shumë të vogla në cilësinë dhe ju keni lexuesin floppy instaluar në kompjuterin tuaj. Në një rast të tillë ajo është konsideruar si alternativa më e mirë backup. Kështu nëse ju mendoni se shanset e humbjes së të dhënave janë të mundshme me ju edhe atëherë ajo do të jetë opsioni më i mirë që të jenë të përgatitur me skedarët dhe dosjet backup edhe për gjendje katastrofë më të keq të dhënave.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info