e diel, 25 tetor 2009

Data Recovery - How to Prevent and Recover From a Hard Drive Crash

Data Recovery - Si të parandalojnë dhe Recover Nga Crash Hard Drive, ka ndodhur të keq laptop? Ka kompjuterin tuaj u rrëzua, duke e çuar të gjitha dosjet tuaja tuaja deri në varr me të? Pyesin se si ju mund të rrëmbejë fotografi tuaj të kthehet nga grykë e nonexistence? Nevojë për këshilla në të dhënat e shërimit? Këtu janë disa gjëra që ju duhet të dini nëse jeta juaj varet tërë në kompjuterin tuaj. Në botën tonë shumë të teknologjike sot, të gjitha jetët tona janë të Wired disi në një kompjuter. Ne përdorim kompjuterë për punë. Ne marrë fotografitë e ngjarjeve të paharrueshme në jetën tonë dhe dyqan ato në kompjuter tonë. Ne buxhetin tonë të shpenzimeve dhe llogari për shpenzimet tona në kompjuter tonë. Ne kemi bërë një kompjuter shumë të gjeneratës së varur, nëse ne si ajo apo jo. Kjo është arsyeja pse ka përplasje kompjuterin tuaj ju mund të jetë një tragjedi. Vite dhe vite të punës dhe jetës reale mund të zhduken në një çast, në qoftë se ne nuk jemi të kujdesshëm. Por, para se të flasim për shërim të dhënave, këtu janë disa këshilla se si të parandaluar atë nga ndodhur në vendin e parë. Back-up Ju nuk mund të dëgjojnë atë shumë herë. Bërë një back-up të gjitha dosjet tuaja mund të jetë i lodhshëm, por kjo është diçka që ju duhet të bëni nëse ju doni të siguruar fjetur mirë gjatë natës. Ose të paktën pushimi lehtë se në qoftë se më ndodh, fotografitë tuaja do të jenë të sigurt dhe të shëndoshë. Anti-Virus Virus Software dhe kontrollet Investoni në të mirë anti-virus software. A virus një kontroll mbi çdo gjë që ju prizë në kompjuterin tuaj. Një shumë e crashes shkaktohen nga viruset kështu që i paguan të kujdesshëm. Kujdesi dhe mirëmbajtja Së fundi, sigurohuni që çdo gjë është instaluar siç duhet. Gjithashtu sigurohuni që çdo gjë është i pastër dhe i mirë-ventiluar. Ndonjëherë, crashes janë shkaktuar edhe nga kompjuteri juaj mbinxehjes.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info