e diel, 25 tetor 2009

Data Recovery - How to Recover From a Horrific Hard Drive Crash

Data Recovery - Si të Recover Nga Crash tmerrshme Hard Drive Humbja e kreut tuaj sepse kompjuteri juaj u rrëzua? Nuk mund të rimarrin veten nga shoku i ka vlerë për një jetë të tërë (ose të paktën një vit me vlerë) e dosjeve papritmas zhduket nga fytyra e tokës? Si, në emër të madh Zeus 'mund të shërohen fotografi tuaj? Është shërim të dhënave ende e mundur? Një përplasje hard drive është tmerri më moderne të personit. Më kujtohet kur kompjuterin tim të vjetër u rrëzua përsëri kur isha në kolegj. Unë fjalë për fjalë ra në gjunjë dhe bërtiti tim. Rreth tre vjet punë me vlerë të shkollës, ese, tregime, piktura dhe muzika ishin të depozituara në të - dhe unë kurrë nuk do të marrë ato mbrapa. Sikur ta dija atëherë atë që unë e di tani. Si një shkrimtar me kohë të plotë dhe një udhëtar avid, një përplasje kompjuter është thjesht diçka që nuk mund dhe nuk duhet të ndodhë. Laptop im është jeta ime - dhe unë thjesht nuk mund të përballojë për të humbur fotografi kam punuar më për orë dhe orë të tëra. Kjo është arsyeja pse kam filluar leximin e të dhënave deri në shërim. Pra, është e mundur të shërohet fotografi nga një përplasje e tmerrshme hard drive? Lajm i mirë është: po. 75-85% të rasteve përplasje mund të përcaktohet nga profesionistë të dhënave shërim. Pra, çfarë do të bëni kur të keq ndodh? Gjëja e parë që ju duhet të bëni në rast të rrëzimit të një kompjuter do të fik kompjuterin tuaj. Mos prisni edhe për të për të mbyllur - just plug tërhiqet. Pastaj ju duhet menjëherë ta sjellë atë në një shërim profesional. Nëse ata ju them se problemi juaj është një logjik - gëzohen! Crashes logjike shkaktuar nga viruset ose fshirjen aksidentale e dosjeve të rëndësishme janë përgjithësisht më të lehtë për të rregulluar. Nëse problemi është fizike (të shkaktuara nga mekanike ose elektronike dështimit), megjithatë, Brace veten. Këto janë të vështirë për të rregulluar.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info