e diel, 25 tetor 2009

Digital Photo Recovery From Caplio GX100 VF KIT Camera

Digital Photo Recovery Nga Caplio GX100 Kamera VF KIT, Caplio GX100 VF KIT është një aparat fotografik dixhital kompakt me 10,01 CCD mega pixel kombinuar me një imazh të avancuara për përpunimin motor për të kapur të ulët foto zhurmë të lartë të cilësisë, 24-72 mm ekuivalent të gjerë dhe një zmadhim i ndashëm viewfinder elektronike. Media ruajtje e kujtesës kamera janë e saj inbuilt, MMC, SD dhe kartë. Këto media storage priren të jenë të korruptuar për shkak të brendshme dhe të jashtme të dy gabime që rezultojnë në humbje të të dhënave. Në raste të tilla, ka lind unavoidability e përdorimit të një efikas Photo Recovery Software. Supozoni se ju mori disa fotografi me Caplio KIT GX100 VF, dhe tani, kur përpiqen për të parë ose transferimin e tyre në PC tuaj, ju jeni të tronditur nga pamja e një diçka mesazh gabimi si në vijim: "Gabim Card" Pas kësaj mesazh gabimi bëhet e qartë se fotot tuaja janë humbur ose i paarritshëm, dhe çdo përpjekje për të hyrë atyre bën të njëjtin mesazh gabimi në mënyrë të përsëritur. Shkaqet: Mesazh gabimi më lart mund të janë shfaqur për shkak të një nga gabimet e mëposhtme: MMC Përdorimi i pa mbështetje ose karta SD, Tërheqjen e kartës gjatë lexoni / shkruani proces, Duke përdorur një kartë nuk i formatuar për përdorim në Caplio KIT GX100 VF, Duke përdorur një kartë të korruptuar ose dëmtuar SD, MMC, ose kujtesën e brendshme. Zgjidhja: Nëse problemi është për shkak të përdorur kartelat SD ose MMCs pa mbështetje nga kamera, duke ndryshuar për të mbështetur një është e nevojshme. Çdo të mesme e reja të ruajtjes nevojat e formatimit parë për të të jetë i përdorshëm. Nëse jeni duke përdorur një unformatted, format atë. Nëse kujtesën tuaj të brendshëm, karta SD ose MMC është e korruptuar ose dëmtuar, ju duhet të ndryshoni pajisjen për një të mirë. Nëse problemi ishte për shkak të heqjes së pajisjes ndërsa lexoni / shkruani proces është në vazhdim, fotografitë tuaja janë të korruptuar dhe kështu i paarritshëm në të mirë, ose humbur ndryshe. Kjo gjendje ka nevojë reformatting e pajisje ruajtje, por kjo komandë do shuaj të gjitha fotografitë e sigurisë e cila është shqetësimi juaj kryesor. Për fat të mirë, fotografi humbur mund të mbulohen duke përdorur një proces të dhënave përditësuar backup. Megjithatë, nëse procesi rezervë nuk është në dispozicion, ose nuk do t'ju duhet të përdorni disa software fuqishëm Foto shërim. Digital Photo Recovery janë zhvilluar programe të punësimit të shumë algoritme të avancuara skanim dhe shërim për të rimarrë humbur fotografi digjitale. Yjor Phoenix Photo Recovery v3.2 është projektuar për të rimarrë humbur fotografi, audio, video dhe fotografi të formateve të ndryshme nga pothuajse të gjitha mediat e magazinimit. Compatible with Windows dhe Mac sistemet operative Apple, kjo vetë-shpjegues jo-destruktiv Digital Photo Recovery program kursen të dhënave të kthyera në një vend të specifikuar në përdorim pa modifikimin ose overwriting fotografi origjinale.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info