e diel, 25 tetor 2009

Disaster Data Recovery Management - Practical With Regular Data Backup

Disaster Recovery Menaxhimi i të dhënave - praktike Me humbjen e rregullt të dhënave Rikthim, të dhënave është e mundur në qoftë se dikush hacks kompjuterin tuaj, nëse është i infektuar nga një virus apo crashes hard diskun tuaj të papritur. Bizneset vuajnë shumë e humbjeve për shkak të mungojnë të dhënat për shkak se ajo ndodh krejt papritur. Kjo mund të çojë në probleme të shumta si klientët e humbur, paaftësinë për të ndjekur debitorët, të humbur informata të punësuarve dhe shpenzimet e përfshira në ri-ndërtimin e rrjetit të të dhënave. Çdo herë që mendoj për vonesën backup të mendojnë për pasojat që do të vuajnë nëse ju humbni të dhënave. Në qoftë se biznesi juaj është shumë e varur në informatikë atëherë ju duhet të keni të dhëna të mira zgjidhje rezervë në dorë për të siguruar sigurinë e informacionit të biznesit tuaj. Çfarë kjo do të përfitojnë me ju është se ju mund të rivendosë të dhënave humbur në rast të një aksident në një periudhë shumë të shkurtër kohe. Përveç kësaj duke përdorur të dhëna fatkeqësi sistemeve të menaxhimit shërim shanset tuaj të dhënave humbje janë të papërfillshme sepse ju keni një program backup të dhënave gjithëpërfshirëse në vend. Bazë shërim përfshijnë procedurat e menaxhimit të të dhënave të dhëna në disqe kursim ose disqet e jashtme e vështirë, sepse kostoja është bërë shumë e papërfillshme. Çështja është që të ketë një shërim të dhënave procedurë efektive të menaxhimit në vend, sepse ju nuk doni të keni shpenzime të rënda dhe pastaj nuk do të mund të përdorni të dhënave kur ajo është rivendosur. Kjo do të thotë që ju duhet të zgjidhni se çfarë lloj të shërbimeve të menaxhimit të të dhënave që ju do të kërkojë kopje rezervë të cilat mund të jetë e plotë ose të ndërmjetme dhe të dhëna diferenciale backups. Kërkesat për një mirë Programi Data Recovery Një zë të dhënave fatkeqësi shërim menaxhimin e programit të bëjë me një të menduar mirë nga plani i rimëkëmbjes që përputhet me kërkesat tuaja. Identifikimi i të dhënave më të çmuar që është pjesë e biznesit dhe për të punuar një zgjidhje për të shpëtuar se të dhënat e kritike periodikisht. Shikoni koston dhe kohën e përfshirë në shpëtimin e të dhënave dhe pastaj shërimin e këtyre të dhënave. Krijo një PSO për politikat e ruajtjes se te dhenave dhe zgjidhni informacion kyç dhe të vlefshme për tu bartur mbi pajisjen Disaster Recovery magazinimit. Kjo do të siguronte që ju nuk do të mbeturinave hapësirë, kohë dhe para për të ruajtur të dhënat e panevojshme dhe e padobishme. Ju gjithashtu duhet të marrë parasysh llojin e teknologjisë që do të shfrytëzojnë për mbështetjen e deri të vazhdueshme dhe automatikisht për të siguruar të dhëna reale kohë rrjedhë dhe mbrojtje. Rezervë duhet gjithashtu të testohen rregullisht për të siguruar që kjo është funksionale dhe efektive. Vazhdimisht Shtjellimi Data Recovery Programs Çdo sistem që ju duhet të zbatojë të testohen rregullisht për të parë se koha shërim të vërtetë shtesë procedurat e punës dhe ju nuk do të vuajnë humbje masive të biznesit. Çdo humbje e të dhënave dhe përplasje kompjuter, sulm virusi duhet të regjistrohen në mënyrë që ju të keni një orar se si sistemet e juaj u kompromentuar. Me këtë metodë mund të vërtetë të marrë masa për të përmirësuar zgjidhje shërim të dhënave që keni zgjedhur më parë. Derisa shumë njerëz të përqëndrohet në backup, qëllimi thelbësor nuk harrohet shpesh. Kjo është kryesisht aftësinë e të dhënave zgjidhje backup të mbulojë të dhënave që është përkrahur deri në një formë në kohën e duhur dhe i përshtatshëm për përdorim. Në qoftë se nuk arrihet qëllimi atëherë të gjithë mbështetjen deri sistemin tuaj rregullisht është e mundur. Fokusi kryesor duhet të jetë në shërohet të dhënave në një kohë dhe në një formë të përdorshëm në mënyrë që ju të mund të vazhdojë biznesin si zakonisht.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info