e diel, 25 tetor 2009

Free Antivirus Review - Find the Best Free Antivirus

Free Antivirus Review - Find Shkarko Pa pagesë antivirus, Shumë njerëz zgjedhin të ose të dëshironi të zgjedhin rrugën e lirë kur bëhet fjalë për sigurinë kompjuterike. Kjo mund të jetë ngatërruar, sepse edhe pse e tregut të lirë për kërkesat e sigurisë dhe tregtare është i madh. Arritja e sigurisë efektive për të lirë, është e mundur, dhe një të mirë pa anti virus program është kontribuesi më i madh. Shënon një program anti-virus të mirë janë a) Shkalla e Lartë të zbulimit b) shkalla e ulët të rreme zbulimin c) Kërkesa të ulëta për burimet e sistemit Simple d) për përdorimin Bazuar në këta faktorë, kam shikuar programe free shumë anti virus, dhe pas 3 antiviruses janë të qartë të mirë 3 programe anti-virus në dispozicion: # 1 Shkarko Pa pagesë antivirus: Avira AntiVir Personal Avira AntiVir ka nivelin më të lartë zbulimin dhe kërkesa më të ulët në kompjuterin tuaj e të gjitha programeve të lirë anti virusi. Në fakt, AntiVir rregullisht outperforms shumë programe komerciale anti virus. Sigurohuni që ju ta mbani azhornuar, dhe të jenë të kujdesshëm sepse nuk e mbështet antispyware. # 2 Shkarko Pa pagesë antivirus: Avast! Home Edition Avast! përfshin mbështetje kundër spyware, rootkits, dhe kërcënimeve të tjera përveç viruseve. Ajo gjithashtu ka norma fantastike zbulimit, por duhet pak më shumë se një taksë mbi burimet e sistemit tuaj pastaj Avira. # 3 Shkarko Pa pagesë antivirus: AVG Anti-Virus Free Edition AVG ka një shkallë pak më të ulta se zbulimi i dy programeve të tjera anti-virus, dhe është më i kërkuar në sistemin tuaj. It does antispyware mbështetje (si Avast!), Dhe kërkon mirëmbajtje shumë pak si ai mund update vetë. AVG është një zgjidhje e madhe për individ që është më pak tru teknologjisë. Këto tre programe anti virusi përbëhet nga zgjidhjet më të mira falas antivirus në treg. Për të kompletuar zgjidhje e sigurisë, te njëri prej tyre me një program anti spyware besuar. Me këtë nën rrip tuaj, ju jeni edhe në mënyrë të lirë të sigurisë, në fuqi kompjuteri.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info