e diel, 25 tetor 2009

Get Back My Hard Drive Data - What You Need to Know About Data Hard Drive Recovery

Get Back My Hard Drive Data - What You Need to Know About Data Recovery Hard Drive, Me prevalenca e sulmeve të virusit dhe dështimet e sistemit, kompjutera tonë janë në rrezik. Që nga ajo nuk është e pamundur për të humbur të dhëna të rëndësishme ekspertët e teknologjisë janë vazhdimisht duke theksuar në të paturit e një të dhënave të duhur vështirë shërim drive mjet në vend të papritura për të shmangur humbjen e të dhënave. Kjo është veçanërisht e vërtetë për ndërmarrjet ku humbjen e të dhënave mund të rezultojë në humbje të mëdha monetare. Hard drive dështimet janë klasifikuar në përgjithësi si fizike dhe logjike. Dështimet Fizike referohen atyre dështimeve që janë elektronik apo mekanik në natyrë. Nga ana tjetër, gabimet logjike janë ato lloje të dështimeve që janë shkaktuar në sistemin corruptions ose dështimin disk. Në dështimet logjike, sistemi riparimi dhe skanim të luajë një rol vendimtar për kthimin e hard drive, ndërsa në rast të dështimeve fizike është e rëndësishme për të ndryshuar qarqeve dhe pjesët e tjera. Për të ndihmuar përdoruesit e kompjuterit me të dhëna të rimëkëmbjes hard drive, një numër i programeve software kanë qenë të paraqitura nga firma e njohur edhe zhvillimin e disa programeve. Këto programe kompjuterike janë të dizajnuara veçanërisht për pjesët e caktuara të shfrytëzuesit. Disa nga karakteristikat spikatur të këtyre programeve software janë si vijon: 1. Hard drive recovery të dhënave për përdoruesit e mjeteve të reja: Këto mjete janë të dizajnuara ekskluzivisht softuer për ata përdorues kompjuteri që nuk janë të përgatitur mirë me aspekt të teknologjisë së PC tyre. Për të ndihmuar përdoruesit e papërvojë, këto mjete software janë projektuar në një mënyrë të veçantë. Ata kanë një ndërfaqen e përdoruesit miqësore. Për të ndihmuar shfrytëzuesit përdorin këto mjete software, këto programe kryesisht përfshijnë udhëzon përdoruesit dhe manualeve që janë dhënë në gjuhën më të thjeshtë. Ka gjithashtu jetojnë popull që jepen së bashku me këto mjete software "duke e bërë atë më të lehtë për një përdorues të ri. Në raste më të madhe, këto të dhëna hard drive mjetet e shërimit janë të destinuara për përdoruesit individual. Hapat janë shpjeguar si duhet dhe tërësisht. 2. Software specializuara Data Recovery Tools: Këto mjete janë tipar të pasur në natyrë. Shumica e këtyre janë lehtësisht të shkarkohen në internet dhe janë përdorur për të shëruar të dhënave të mëdha që janë kryesisht të zakonshme në rast të ndërmarrjeve. Ata janë të dizajnuara me një numër të karakteristikave që mund të kuptohet edhe nga ekspertë të teknologjisë. Pavarësisht nga cili lloj i softuerit mjet që ju zgjidhni për të rivendosur fshihet ose të dhëna të humbur, është e rëndësishme që gjithmonë të shkojë për një më të mirë. Duke zgjedhur një mjet përkatës i "software ju do të kurseni shumë kohë. Përveç kësaj, ajo do t'ju ndihmojë të kurseni të holla për blerjen e mjete të tjera të softuerit.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info