e diel, 25 tetor 2009

Hard Disk Data Recovery - How to Restore a Hard Drive in Minutes!

Hard Disk Data Recovery - Si të rivendosin një Hard Drive në minuta! Për të rivendosur një hard drive që ka qenë i korruptuar mund të bëhet lehtë nëse keni softuer që mund t'ju ndihmojë të shërohen të gjitha dosjet tuaj fshihet. Ju ndoshta hoqi dorë ato fotografi si të humbur përgjithmonë. Por, çfarëdo lloji e dosjeve që janë, një aplikim i mirë duhet të mbulojë ato - të dhënat fotografi, audios, videos, fotografi imazhit dhe fotografi zip dhe e-mail janë të gjitha brenda fushës. Nëse ju keni humbur fotografi tuaj për shkak të hardware ose software apo virusin e dështimit apo vetëm duke qenë të pakujdesshëm ju duhet të jetë në gjendje të ketë ato mbrapa. Ajo duhet të jetë një shërim të gjitha raundin kërkesë që mund të jetë pjesë e strategjisë së mbrojtjes file për profesionistët e stafit si dhe përdoruesit e rrjetit në shtëpi ashtu. Një aplikim ideal shërim duhet thjesht të shkarkohen online. Ajo duhet të jetë i vogël dhe i lehtë për t'u përdorur. Nëse ju mund të keni një demo version për të marrë një të ndjehen për mënyrën se si funksionon ky aplikim do të jetë një tërheqje. Ju duhet të jetë në gjendje për të marrë kërkesën për një tarifë të vogël dhe nëse është e pakthyeshme në rast se ju nuk jeni të kënaqur qind për qind se do të jetë një avantazh shtesë. Ju duhet të lejohet të rivendosur hard drives, floppies, drives zip dhe shumë lloje të tjera të mediave të caktuar duke përdorur këtë kërkesë. Me një kërkesë miqësore përdorues ju nuk do të duhet njohuri teknike për të lundruar nëpër atë. Një aplikim i arsyeshëm duhet të ketë bazë plus kërkim të avancuara për opsionet për të skanoni fotografi fshihen dhe do të merret shërim. Ideal të rivendosur aplikim duhet të ju rikthyer fotografi që janë fshirë edhe nga Recycle bin. Ajo duhet të jetë i projektuar për të kuptuar së bashku skedar përmbajtje nga disqet. Pastaj ai duhet të dalë plotësisht ose pjesërisht me fotografi restauruar dhe dosjet në varësi të se sa të përmbajtjes origjinal është overwritten në makinë. Për të kanë një vështrim të përmbledhur karakteristikat që një e mirë të rivendosur aplikim duhet të ketë: • A duhet të jenë të dizajnuara për të rivendosur hard drives dhe media të tjera në mënyrë efektive • A duhet të ju ndihmojë shërohen fotografi fshihet për shkak të shkaqeve të ndryshme • Scan për fotografi rikuperueshme shumë shpejt • algorithm Lexoni vetëm për të siguruar të dhëna nuk është shkatërruar, ndërsa procesi është rikthyer në vazhdim e sipër • Scan fotografi duke përdorur emrat e file të plotë apo pjesë • A duhet të ketë aftësi për të rimarrë fotografi së bashku në një grumbull Sektorët • Bad në disqe duhet të injorohet dhe të kërkimit të realizuar në sektorë të mirë Për të mbrojtur të dhënat tuaja të çmuar nga fshirje hutuar dhe për të rivendosur hard drives, USB drives jashtëm, drives zip etj.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info