e diel, 25 tetor 2009

Hard Drive Recovery - 3 Instant Ways How to Recover My Lost Data on Computer

Hard Drive Recovery - Mënyrat 3 Instant Si të Recover Lost Data e mia më Computer, Shërimi pas operacionit të dhënave ka humbur u konsiderua si një herë një detyrë tjetër të pamundur, veçanërisht për ata që nuk janë të aftë dhe me intricacies e hard drive dhe aspekte të tjera të lidhura me kompjuter. Me ndryshimin e herë, ky perceptim ka pësuar një ndryshim në det dhe ka bërë të vërtetë të thjeshtë për të gjetur të dhëna e humbur dhe të kërkoni për mënyrat që mund të lehtësojnë rimëkëmbjen hard drive. Këto ditë, edhe për përdorues kompjuteri më të papërvojë, rivendosjen e të dhënave ka humbur ka bërë një detyrë shumë e thjeshtë. Kjo është bërë e mundur për shkak të teknologjisë novatore lehtësisht në dispozicion në të gjithë botën dhe vetëdijen e përgjithshme që ka qenë i krijuar dhe përhapur përmes internetit. Ka një numër mënyrash në të cilat hard drive mund të restaurohen nga edhe përdorues kompjuteri më të papërvojë. Në këtë artikull, ju do të mësoni rreth tre nga mënyrat më të përshtatshme në të cilat shërim harddrive mund të realizohet pa ndihmën e një eksperti. Tre mënyra të thjeshtë që do t'ju ndihmojnë për të rivendosur të dhënave nga hard drive tuaj janë si vijon: 1. Merrni ndihmën e një mjet i shërimit të dhëna: Ka të dhëna disa mjete të rimëkëmbjes që ju mund të vijnë të gjithë në neto. Këto mjete harddrive software shërim janë jashtëzakonisht efektive për kthimin e fshihet fotografi, foto, këngë dhe të gjitha llojet e tjera të të dhënave. Shumica e këtyre mjeteve shërimit të dhëna kanë një ndërfaqen e përdoruesit miqësore që udhëzon ju nëpërmjet procesit të tërë duke e bërë atë vend i përshtatshëm për ju për të gjetur të dhëna humbur në hard drive tuaj. Përsa i përket procesit të përcjelljes, ajo shkon pa thënë se është shumë më e lehtë për të gjetur të dhëna kohët e fundit ka humbur sepse ka mundësi më pak nga ajo që overwritten nga të dhëna të reja. Megjithatë, duhet theksuar se disa prej programeve më të mira shërim të dhëna kanë treguar rezultate të mëdha përderisa shërohet të dhënave që u ka humbur disa vjet më parë. 2. Duke përdorur një kompjuter: Nëse ju keni një kompjuter me ju, ajo bëhet më e lehtë për të fituar qasje në të dhëna më të. Për këtë, ju vetëm duhet të lidhë drive dëmtuara vështirë me kompjuter të tjerë dhe tërheqja dhënat fshihen me anë të një lidhje wire zjarr ose një USB. Kjo metodë është i zbatueshëm vetëm kur sistemi operativ është në gjendje të kopje të të dhënave siç duhet. 3. Merrni ndihmë nga Windows Explorer: Ju mund të përdorni Windows Explorer për shërimin tuaj harddrive. Duke përdorur Windows Explorer mund të transferojë hard drive që përmbajnë të dhëna për të humbur drive kryesore vështirë që ka një sistem operativ të punës. Megjithatë, ju mund të përdorni këtë opsion me sukses vetëm nëse të dhënat e ndarjes ka mbetur i paprekur.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info