e diel, 25 tetor 2009

How Do I Read Deleted Text Messages From Mobile Phones?

Si mund të Lexuar Fshi Text Messages Nga Mobile Phones?, Nëse ju fshihet aksidentalisht një mesazh i rëndësishëm tekst ose numri kontaktoni nga telefoni juaj dhe janë në kërkim të një mënyrë për të marrë ata të kthehen, atëherë ju keni ardhur në vendin e duhur. Ju shohim shpesh shumë njerëz pyesin se si mund ta lexoni mesazhet fshihet teksti nga telefoni im. Të gjithë ata kanë arsyet e tyre personale për të dëshirojnë të marrin veten mesazhet e tyre fshihet, por megjithatë unë them se ata mund lehtë të bëhet në qoftë se ju keni mjetet e drejtë. Vazhdo leximin më poshtë për të mësuar se si të lexuar mesazhet fshihen tekst nga telefonat celular ... Deri tani unë jam i sigurt që do të pyesin me të vërtetë është e mundur për të lexuar mesazhet fshihen tekst? E pra miku im ajo sigurisht është dhe kjo është e mundur për shkak se telefonat tuaj celular në bordin e kujtesës dhe punën SIM karta vetëm si çdo pajisje ruajtje të tjera. Ashtu si të gjitha pajisjet e tjera ata nuk menjëherë sapo të fshirë të dhënat ka është grisur ndërkohë, në vend që ata të shënojë hapësirë që u pushtua nga skedari fshihet si hapësirë të re-usable. Mesazhet Pra deri sa të hapësirës është overwritten nga të dhëna të reja, në rastin tuaj të re, numrat e kontaktit, etj, shumica e të dhënave tuaja mundeni ta është ende atje dhe mund të mbulohen lehtë me mjete të drejtë. Mjetet që ju do të jeni nevojë për një lexues USB SIM kartelë, të cilat ju mund të merrni për një çift të bucks nga Amazon, dhe një kartë SIM shërim të mirë të programit. Programi i rimëkëmbjes punon vetëm si çdo software shërim të tjera të dhëna, por ajo është e projektuar posaçërisht për të rimarrë të dhënave humbur kartën SIM. Tani besoj apo jo, por këto programe janë shumë efektive në shërohet humbur / fshi mesazhe, numrat e kontaktit dhe të gjitha të dhënave të tjera të SIM Card, ju do të jetë i habitur me rezultatet. Lajm i mirë është që ju mund të shkarkoni një software për pagesë të drejtë tani dhe kontrolloni për të parë mesazhet tuaja nëse janë të vërtetë rikuperueshme. Kjo është një program i kam përdorur në të kaluarën dhe ajo mori punën e bërë mjaft mirë, ju do të gjeni shumë e lehtë për t'u përdorur dhe kjo duhet të mbulojë çdo të dhënave ka humbur nga kartën SIM tuaj nëse është shikohen. Ju mund të shkarkoni versionin gjurmët falas duke vizituar lidhjen më poshtë ... Kështu që për të gjithë ata që duhet të dini se si mund ta lexoni mesazhet fshihet teksti nga një telefon celular, info mësipërme duhet të jenë më se të mjaftueshme për të merrni ju në rrugën tuaj. Ju mund të mbulojë pothuajse çdo lloj të të dhënave nga telefoni juaj celular, fshihet edhe fotografi, këngë, video dhe më shumë, shikoni lidhjen më poshtë për më shumë informacion ... A e keni fshij një mesazh i rëndësishëm tekst ose nga numri telefonit tuaj celular? Nëse është kështu NUK DO Panic! Me Tool drejtë kartën SIM Recovery ju duhet të mbulojë mesazhet fshihen në asnjë kohë.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info