e diel, 25 tetor 2009

How to Back Up Files to an External Hard Drive

Si të Back Up dosjeve në një Hard Drive i jashtëm, nëse ju vetë një kompjuter dhe ju keni të dhëna personale për të, atëherë ju duhet të jetë mbështetje deri. Ka shumë mënyra për të backup PC tuaj, por në këtë artikull unë jam do të flasim për vetëm një nga ato mënyra - Duke mbështetur deri fotografi me një disk të jashtëm të vështira. Le të mbulojë kërkesat: - Windows 2000, XP, Vista ose Windows 7. - Qasje administrative në kompjuterin tuaj (mos u bëni merak, ju ndoshta tashmë e kanë këtë). - Ti e di atë që ju doni të backup. Këto do të jenë artikuj si foto, muzikë, dokumente, artikuj desktop dhe preferuarat. - Ju keni të paktën 1 usb falas 2,0 portin në kompjuterin tuaj. - Ju keni një makinë të jashtme e plotësuar me përshtatës ac (nese disku juaj kërkon atë) dhe USB 2.0 kabllor. - Ju keni ruajtur të gjitha dosjet të hapur dhe të mbyllur çdo applications hapur (si fjalë apo excel). Ka dy mënyra themelore për të dhënave të një backup hard drive: manuale dhe automatike. Unë do të diskutohet procesi manual backup e dosjeve personale. Let's get started. Kthehet në PC tuaj dhe të identifikoheni. Connect drive tuaj në PC tuaj me kabllo furnizuar USB 2.0. Nëse disku juaj kërkon fuqi të jashtëm nga dhe përshtatës AC pastaj plugin që në të. Hard disk i jashtëm do të instalohen automatikisht, ngritur dhe dha një letër drive. Le të bëjmë një vështrim në makinë. Në Windows XP e hapur "My Computer". Në Windows Vista hapur "Computer". Ju tani duhet të shohim të jashtëm hard drive tuaj si një disk shtesë. Letra tipike makinë do të jetë E: \, F: \, G: \, H: \ ose K: \ Tani që ne kemi vendosur se fushata është ngarkuar në Windows mund të fillojmë kopjimit të dhëna për këtë. Mbështetur një fotografi tek një hard disk i jashtëm është një proces i lehtë. Drive Hapur tuaj të jashtme, fotografi dhe zgjidhni dosjet që ju doni të backup dhe terhiq e tyre për të përzënë jashtme vështirë. Fotografi tani do të kopjohet në disk të jashtëm vështirë në thelb mbështetjen e tyre. Shumica e të dhënave tuaja kritike është e vendosur në rreth 3-6 dosje: për Windows 2000 dhe XP: C: \ Documents and Settings \ "emrit tuaj të përdoruesit" \. Backup dosjet e listuara më poshtë. Mos harroni, në mënyrë që të backup dosjet e listuara më poshtë të gjithë ju duhet të bëni është drag dosjet të jashtme hard drive tuaj dhe prisni për ato të kopjohet: Dokumentet e mia Desktop Favoritet for Windows Vista: C: \ Users \ "emrit tuaj të përdoruesit" \ dosjet Rikthim ilustruara më poshtë: Dokumente Pictures Desktop Muzika Videos Favoritet Varësisht nga sasia e të dhënave që keni backup juaj mund të marrë orë apo edhe ditë të përfundojë. Për shumicën e njerëzve, duke mbështetur deri të dhënave personale është vetëm një nga ato gjëra që ata nuk do të bëjnë deri sa ata kanë qenë djegur nga një dështim hard drive. Ju nuk duhet të jetë një prej tyre, backup ato fotografi para se ajo është shumë vonë!

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info