e diel, 25 tetor 2009

How to Recover Deleted Files From Your PC Yourself Without Buying Any Software

Si të Fshi Recover Files Nga Yourself Your PC Pa Blerja Çdo Software, A keni grisur ndërkohë ndonjëherë një skedar që ju nevojiten në të vërtetë, ose thjesht nuk kanë dhënë ku u zhduk dosja juaj për të? E pra, ju nuk jeni vetëm. Mirëpo, ka hapa të thjeshtë ju mund t'i merrni fotografitë tuaja te pa shpenzimet e një denar. Ndonjëherë, duke marrë fotografi juaj fshihet prapa është aq e lehtë sa do të Bin Recycle Bin shërim apo dhe retrieving dokumentin tuaj. Por, nëse ju tashmë keni zbrazur Recycle Bin tuaj ose kompjuter e ka një automatik programuar zbrazjes, nuk do të jenë alarmuar, fotografitë tuaja mund ende të mbulohen nga ju, pa blerë asnjë software. Fakt është po aq e gjatë sa një skedar është ruajtur më parë në hard drive tuaj ose në një floppy apo të çfarëdo lloji të pajisjes, ka një shans të mirë që do të mbulohen. Pasi ju jeni të vetëdijshëm se ju kanë humbur një foto, ju duhet të veprojë sa më shpejt të jetë e mundur të mbulojë atë. A nuk shkarko më fotografi të tjera që dosjet që do të ndihmojë në shërimin e file fshihet. Çfarë ndodh është se si ti shkarkoni fotografi të reja, ato më të vjetra janë të shtyrë poshtë grumbull dhe më e ulët poshtë ata të shkojnë më të vështirë se mund të jetë që të shërohen. Nëse kjo është rast atëherë ju mund të keni të gërmoj poshtë në xhepin tuaj për të paguar për softuer që është aq i madh si problem. Vendin e parë për të shikoni për dosjen tuaj pasi të keni humb është në dosjen e përkohshme. Nëse e saj nuk ka, atëherë ju kontrolloni dosjen e kopjuar. Si emri sugjeron, bën fjalë një kopje të çdo dokumenti që u ruajt dhe dyqane atë në dosje të përkohshme dhe dosje kopje, kështu që do të jetë një vend i mirë për të filluar. Si ju punoni në një dokument, gjithmonë mos harroni të ketë funksion AutoSave on. Kjo do të periodikisht ruani dokumentin tuaj për ju. Përkundër faktit se AutoSave është aktiv, ajo është një ide e mirë që të kultivojnë zakonin e kursimit punën tuaj si ju shkoni. Investoni në një makinë të jashtëm e vështirë, kështu që në rast crashes kompjuterin tuaj, ju kanë dokumente origjinale në një vend të sigurt. Fjala watch kur ju fshini fotografi juaj është të veprojë shpejt, kur ju të veprojë shpejt, ju mund të shërohen fotografitë më të veten, pa nevojë për softuer të specializuar.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info