e diel, 25 tetor 2009

How to Restore Deleted Data From iPod Or iPod Touch

Si të rivendosin Fshi Data Nga iPod Touch Ose iPod, nëse ju vetë një iPod të çdo lloj atëherë do të kemi ardhur të gjithë një kohë kur ju mundeni ta accidently këngë të gabuar ose të humbur të dhënave për shkak të korrupsionit apo e formatimit iPod tuaj gjithë vendit. Po unë e di se nuk është një sitution shumë e këndshme që të jetë në dhe kjo lë ju pyesin "mund të fshihet për të rivendosur të dhënat e mia iPod". Well për fat të mirë për ju, ju në fakt mund në mënyrë që të mësojnë se si të rivendosur të dhënave fshirë nga iPod apo iPod Touch të vazhdojë leximin më poshtë ... Ju shikoni hard drive iPod është shumë e ngjashme me hard drive një kompjuter, dhe vetëm si një kompjuter që nuk ka të dhëna fshihet fshij menjëherë. Në vend të kësaj ajo që ndodh është se të dhënat që fshihet merr shënoi dhe hapësirën e saj të bëhet e listuara si ri-hapësirë të përdorshme në dispozicion, megjithatë deri në atë hapësirë është overwritten të dhënat tuaja të vjetra është ende atje dhe mund të mbulohen. Pra, në thelb keni një dritare të vogël të mundësisë për të rimarrë keni humbur të dhënave, edhe pse ju duhet të veprojnë shpejtë dhe të përpiqemi të mos shkarkimit apo ngarkimit çdo sende të reja mbi iPod tuaj nëse dëshironi të shërohet me sukses fotografi tuaj. Tani që në fakt të rivendosur fshirë nga të dhënat tuaja iPod ju do të duhet për të shkarkuar software duhur e cila ju lejon të bëni kështu. Që nga dritaret nuk do t'ju japin ndonjë shërbimet komunale, ju do të duhet të shohim drejt designers tretë software partisë. Ka shumë të dhëna e madhe e programeve shërim atje që lehtë mund të shërohen të dhënat tuaja mundeni ta iPod nëse ajo është ende e rikuperueshme. Këto programe janë hartuar për të dhënave spefically shërohet fshihet dhe ka programe veçanërisht për iPod, kështu që edhe në qoftë se iPod juaj është e korruptuar, të ngrira ose të formatuar ju ende duhet të jetë në gjendje të merrni të dhënat tuaja humbur mbrapa. Pra, nëse ju pyesin se si ishin për rivendosjen e të dhënave fshirë nga iPod touch apo iPod pastaj të gjithë ju duhet të bëni është të shkarkoni software e duhur, e drejtuar programin dhe problemi juaj duhet të jetë zgjidhur. Nuk është një program që ju mund të shkarkoni falas për të kontrolluar për të parë nëse të dhënat tuaja në fakt është e kthyeshme, vizitoni linkun e mëposhtëm për të shkarkuar ... Rastësisht fshini muzikës së iPod tuaj, mos Panic! Me të drejtë iPod Recovery Tool ju duhet të keni të gjitha këngët tuaja të preferuara të kthehet brenda disa minutave.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info