e diel, 25 tetor 2009

How to Retrieve Deleted Photos on Blackberry - Sony Cyber-Shot Recover Accidentally Deleted Photos

Si të Retrieve Photos Fshi më Blackberry - Sony Cyber-Shot Recover Photos Aksidentalisht Fshi, nëse ju vetë një Telefon Blackberry, një Sony Cyber-Shot Kamera, ose çdo lloj aparati dixhital ose pajisje depozitimi për atë çështje dhe duke kërkuar për një mënyrë për të marrë fotot tuaja grisi atëherë ju keni ardhur në vendin e duhur. Më poshtë unë do të ju tregojnë se si të rifitoj grisi fotot më Blackberry Telefon Plus shërohen fotot fshihen aksidentalisht në një Sony Cyber-Shot dhe çdo lloj tjetër të rrinë Sony Memory ose kartën e kujtesës ... Ju shikoni Blackberry e magazinimit tuaj, Cyber-të shtëna kartë memorie, apo ndonjë kartë të tjera të kujtesës për këtë çështje është shumë e ngjashme me hard drive të kompjuterit. Dhe shumë e shumë si hard drives një kompjuter për këto pajisje të ruajtjes nuk mundeni ta fshij menjëherë fotografi, në vend se çka bëjnë ata, kur një skedar merr grisur ndërkohë është lista e saj si hapësirë në dispozicion ri-përdorshme hapësirë. Fotot Tani deri në atë hapësirë është overwritten nga të dhëna të reja, në rastin tuaj të re, etj .. Fotot e juaj të vjetra janë ende atje dhe mund lehtë të shikohet me mjetet e drejtë. Mjet që ju duhet është një program i mirë shërim të dhënave, mundësisht një që është projektuar posaçërisht për fotot shërohet fshihen dhe fotografi nga Mobile Phones, kamera digjitale, kartat e kujtesës, etj .. Personalisht kam përdorur një program të quajtur shërim yjor foto kur kam nevojë të shërohet nga fotot Memory Sony Stick im, të vërtetë unë nuk mendoj se programi do të bëjë shumë, por në të vërtetë ishte habitur shumë në rezultatet e tij. Software ishte me të vërtetë e lehtë për t'u përdorur dhe për ta shkarkuar falas, kështu që unë kam qenë në gjendje të kontrollojë për të parë nëse fotografitë e mia janë në fakt para se të vihet në shkarkuar versionin e plotë. Për cilindo që është me të vërtetë në kërkim të rifitoj fotot fshihen në Blackberry, Sony Cyber-Shot ose ndonjë lloj tjetër të aparat fotografik dixhital unë do të rekomandojë seriozisht yjor Photo Recovery. Kështu që për ju të gjithë përdoruesit ferrë atje duke u përpjekur që të gjej Si të rifitoj Photos Fshi më Blackberry shkoj përpara dhe të shkarkoni një program të mirë shërim foto dhe ju mund të keni disa fat. Programi punon për Sony Cyber-Shot të rimarrë fshihen aksidentalisht photos, punon në kujtesë shkopinj Sony dhe të gjitha llojet e tjera të kartat e memories dixhitale si edhe, check it out më poshtë ... Nëse keni humbur ose fshihet Photos rëndësishme, Mos Panic, të gjitha shpresat nuk është e humbur, me të drejtë Tool Photo Recovery ju duhet të keni fotografi tuaj të kthehet në asnjë kohë.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info