e diel, 25 tetor 2009

iPhone Data Recovery Advice

iPhone Data Recovery Këshilla, iPhone juaj është i aftë për magazinimin e një sasi të madhe të llojeve të ndryshme të të dhënave - apps, pictures, videos, clips zë, dokumente dhe madje-mail. Edhe pse pajisja paketat një grushtim të vogël të fuqishme, është ende shumë e ndjeshme ndaj dëmtimit fizik dhe të dhënat e humbur. Nëse jeni në situatë të ardhur keq ku ka humbur të dhëna në iPhone tuaj, lexoni më e dobishme për disa këshilla se si të merrni it back! Ka dy mënyra për të shkuar për t'u shëruar të dhënave ka humbur iPhone: për ta bërë vetë shërimin software metodë dhe shpenzojnë shumë para dhe të punësojë një opsion profesion. Nëse ju jeni ende në gjendje të lidheni iPhone tuaj, gjëja e parë që ju duhet të bëni është të analizuar sistemin tuaj dhe për të marrë një pasqyrë të asaj që ju keni fotografi. I rekomandojmë përdorimin e një programi të quajtur recover4All Pro v2.26. Koha e kaluar kontrolluar është e lirë dhe në dispozicion për online download. Skanim të plotë mund të zgjasë deri në 3 orë, kështu që ju ndoshta do të doni të lidheni vetëm iPhone në kompjuterin tuaj, ngarkesën deri software, dhe le të bëjë gjë e vet. Pas scan është i plotë, sync deri në iTunes dhe kliko skedën përmbledhje '; pastaj klikoni' Rivendos '. Kjo do të shkaktonte një mesazh pyetur nëse ju dëshironi të rivendosur parametrat tuaj të mëparshëm, në të cilën ju duhet të përgjigjen me "po '. ITunes juaj do të vënë të gjitha dosjet prapa mbi iPhone tuaj që ishin ruajtur herën e fundit që ju synced lart. Kjo është sigurisht mënyra më e lehtë jashtë, e nëse telefoni juaj është i dëmtuar dhe ju jeni në gjendje të lidhë, keni një problem të madh. Rekomandimi im i parë me një iPhone dëmtuar do të marrë atë në dyqan tuaj më të afërt Apple. Bisedoni me techs atje dhe shih nëse ata mund të ju ndihmojë shërohen të dhënat tuaja për të lira. Kjo është një hit apo zonjushe situatën në përvojën time, ndonjëherë ata mund të ndihmojnë dhe nganjëherë ata nuk mund të bëjnë asgjë. Në qoftë se ata mund të ju ndihmojë për të lirë, ju jeni në fat. Nëse jo, ju do të duhet të kërkoni për një kompani profesionale shërim të dhënave e shërbimeve, të cilat mund t'ju kushtojë qindra dollarë, kur tha se të gjithë dhe të bërë.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info