e diel, 25 tetor 2009

iTunes And Music Folder Corruption

Dhe iTunes Music Folder Korrupsioni, iTunes është një kërkesë e përdorur për një iPod që ju lejon të drejtojnë mediat fotografi të tilla si këngë, video, dhe më shumë. iTunes ofron një dosje muzikë njohur si iTunes folder muzikës që ju mundëson të organizojnë muzikë në playlists brenda një ose më shumë biblioteka. Ai gjithashtu mban një udhë e dosjeve tuaj dhe ju lejon të hyni dhe të redaktoni atributet e një file. Në herë, kur iPod merr korruptuar, të dhënave të ruajtura në dosjen e iTunes merr paarritshëm. Në situata të tilla, të shfrytëzojnë të dhënat tuaja, keni nevojë për të përditësuar dhe të vlefshme të dhënave backup. Megjithatë, nëse ju nuk e keni ruajtur një kopje rezervë, atëherë ju duhet të përdorni një cilësi të mirë-iPod Recovery Software. Konsideroni një situatë - ju lidhni iPod tuaj të Windows-i bazuar kompjuter dhe ngrin. Si një ilaç të shpejtë, që ju heq nga priza iPod tuaj dhe rinisni kompjuterin tuaj. Pas rifillimi, ju përsëri provoni të lidheni iPod me kompjuter, por sistemi nuk arrin ta lexoni. Për më tepër, kur ju të përpiqen për të shqyrtuar dosjen e iTunes muzikë, hasni mesazh gabimi: "iTunes folder muzikë korruptuar" Ju do të vërehet se të dhënat tuaja të depozituara në dosje bëhet i paarritshëm pas shfaqjes së mesazh gabimi më lart. Brengos Shkaqet e mundshme për mesazh gabimi më lart janë: * Dosje Muzika është dhënë gabimisht në regjistrin e Windows-it. * Folder është e vendosur në pozicionin e gabuar. Resolution: Për të zgjidhur këtë çështje, e konsiderojnë masë e mëposhtme: Vendndodhja default e dosje muzikë iTunes është C: Dokumente dhe Muzika SettingsusernameMy documentsMy. Pra, të sigurt se dosja juaj është e vendosur në këtë rrugë. Por, nëse ju nuk e gjeni dosje në këtë lokacion, atëherë ju keni nevojë për të krijuar dosje e mia brenda Dokumentet e mia. Por, nëse masat e mësipërme nuk arrin të zgjidhur këtë çështje, atëherë ju duhet të ri-install iTunes. Por, kur ju ri-install iTunes, kjo mund të rezultojë në humbje të dhënave. Në situata të tilla, për të shërohen dhe rivendosjen e të dhënave tuaja humbur, ju duhet të përdorni një e treta kërkesë-partisë njohur si Recovery Software iPod. Këto mjete iPod Recovery algoritme punësojnë inbuilt skanim për të siguruar shërim të shpejtë dhe të plotë të të dhënave tuaja. Këto aplikacione iPod Recovery ofrojnë përdoruesve interaktive-ndërfaqe grafike që i bën ata të lehtë për t'u përdorur dhe kuptuar.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info