e diel, 25 tetor 2009

Mobile Workforce Laptop Backup - Best Practices

Mobile Workforce Laptop Backup - Praktikat më të mira, kjo prirje e sheh më shumë njerëz të kryerjes së transaksioneve të biznesit të tyre kudo që ata e gjykojnë të përshtatshme. Shumë agjentë të shitjes, për shembull, do të gjeni konsumon kohë nëse ata janë të udhëtojnë mbrapa në detyrë pas emërimit çdo klient. Disa nga këta njerëz gjejnë atë të panevojshme për të raportuar në zyrën çdo ditë. Disa mund të komunikojnë thjesht nga shtëpia duke përdorur ndonjë nga format e avancuara të teknologjisë në dispozicion sot. Nëse ju i takoni këtij klasës ose të ndodhë që do të punojnë me ta, pastaj celular laptopë fuqisë punëtore rezervë do të provojë të jetë një pjesë shumë të dobishëm e teknologjisë për të mbajtur gjurmët e atyre condiments të rëndësishme. Backup largët laptop gjithashtu dyqane fotografi dhe dokumente të rëndësishme për kompaninë tuaj pa tatimit është në hapësirën për laptopë. Teknologjitë e reja të hapë rrugën për një mjet më dinamik për kryerjen e punëve tona të përditshme. Ne edhe kemi pajisjet handheld të cilat japin mail jonë menjëherë kështu që ne gjithmonë merrni informatat tonë në kohën e duhur. Kur anëtarët e stafit tuaj keni një kompjuter portativ celular fuqi punëtore për të përdorur sistemin backup, kjo do të rrisë produktivitetin e tyre, sepse ata nuk do të duhet të jetë bogged poshtë duke e bërë të sigurt se përsëri gjithçka në pajisjet e tyre, djegia dhe disqe të tilla si ajo. Remote backup laptop do t'u japë atyre buzë kanë nevojë në mënyrë që ata në vend të kësaj mund të kalojnë më shumë kohë të vlefshme adresimin e shqetësimeve më të korporatave përkatëse nga klientët dhe detyrave të tjera thelbësore. Një humbur apo laptop vjedhur, apo një makinë malfunctioning vështirë, nuk do të jetë një gjë për përfaqësuesit tuaj të jenë të shqetësuar rreth. Humbur të dhëna të vlefshme që mund të ketë bërë i pazëvendësueshëm nuk do të më duhet të jetë një gjë për t'u shqetësuar rreth. Backup laptop Mobile largët do të bëjë gjithmonë të dhënat tuaja në dispozicion për ju kudo që e duan atë. Pjesa më e madhe e botës së biznesit tonë është bërë paperless, dhe gjithçka është transmetuar nga një biznes në tjetrin përmes e-mail dhe Internet. Ditët e kabineteve për paraqitjen e të dhënat e magazinimit kompani janë të numëruara, nëse jo, zyrtarisht. Ju duhet të vërtetë duket për të gjetur një makinë faksi që është përdorur ende, sepse internetit e bën çdo gjë në mënyrë shumë të shpejtë dhe të lehtë. Internet-drejtuar transmetimin e të dhënave të rëndësishme janë po aq të rëndësishme si këto fotografi ishin para agimit e internetit, dhe kjo definitivisht rreh mail postare nga një milje. Edhe pse fotografi elektronike hani më pak hapësirë fizike në krahasim me fotografi letër, ata gjithashtu duhet të ruhet dhe mbrohet. Më të lëvizshme botën tonë dhe bizneset tona bëhet, më e rëndësishme celular laptop fuqisë punëtore rezervë të bëhet për të gjithë ne. Koha është para, dhe ne të gjithë duhet të ruani aq kohë sa të jetë e mundur për të vazhduar që të rekrutohen dhe të bëhet biznes shumë fitimprurës. Me ndihmën e backup laptopë të largët, kohë për të shpëtuar mund të bëhen më të lehta dhe më të smoother. Nuk ka një sistem të besueshëm rezervë në vend për laptopë juaj do të jetë ekuivalent të shikuar të gjitha zyrat e mbushur me këto kabinete që mbajnë fotografi paraqitjen e tyre të shkojnë deri në flakë.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info