e diel, 25 tetor 2009

My Folder is Lost - How to Recover Folder on My Computer Hard Drive?

Folder im është humbur - Si të Recover Folder mbi My Computer Hard Drive? Shërim të dhënave është e rëndësishme kur crashes sistemit operativ tuaj dhe ju humbni të dhëna të rëndësishme. Është e mundur që ju të humbni fotografi të rëndësishme, dosjet dhe ndarëse. Megjithatë, ka disa mundësi të mëdha që mund të ju ndihmojë të rimarrin humbur file dhe shërohen dosje. Para se të provoni të rifitoj dosje humbur është e rëndësishme për ju të dini se shërimin e të dhënave të humbur nuk është një detyrë e pamundur më dhe ka disa mënyra shumë të efektshme, në të cilën qasja në dosjet e humbur mund të fitohet. Duke përdorur këto hapa ju mund të gjeni folderin tuaj humbur brenda disa minutave. Disa nga hapat që ju duhet të marrë për të fituar qasje në të dhënat e humbur dhe shërohen dosje janë si vijon: • Rimëkëmbja e të dhënave tuaja humbur shpesh varet nga koha. Duke vepruar shpejt dhe duke marrë masa për të rimarrë dosje, ju mund të rrisë shanset e të dhënave të rimëkëmbjes. Kjo është për shkak të dhëna të reja nuk është lehtë overwritten. Për këtë arsye është përgjithësisht besohet se më shpejt ju aktin më të larta janë shanset për t'u shëruar të dhënave ka humbur. • Para se të përpiqet për të rikthyer dosje humbur ju duhet të gjej shkak aktuale pas humbjes së të dhënave. Ndonjëherë, problemi është shkaktuar nga kontrollues. Për të identifikuar problemin ju duhet së pari të marrë nga hard drive dhe instaloni atë si makinë kryesore në një sistem tjetër operativ. Në qoftë se çizmet si pritet problem mund të jetë me kontrollues. • Ju nuk duhet të shkruani ndonjë të dhëna të reja të hard disk për të shërohen dosje. Për më tepër, nëse ju keni fshirë një dosje në Recycle Bin ju duhet të përmbahen nga dosjet më shumë për të kursyer hard drive. Kjo do t'ju ndihmojë për të shmangur overwriting. • Pas marrjes këto hapa të nevojshme, ju duhet të provoni një mjet efektiv shërim të dhënave software që mund të rifitoj të dhënave ka humbur në mënyrë efektive. Programi kompjuterik ideal duhet të jetë kompakte dhe e lehtë mund të shkarkohen për të ju ofrojnë rezultatet më të mira në kohë shumë pak. Ju poashtu duhet të siguroheni që mjeti software ju do të blejë capacitated është mirë që të rifitoj fotografi, dosjet dhe të gjitha format e të dhënave ka humbur nga media të ndryshme të tilla si floppies, hard disqe, disqe etj stilolaps Pasi ta mbulojë dosje humbur ju duhet të përqëndrohet në marrjen e hapave që do t'ju ndihmojnë për të ruajtur skedarët dhe dosjet. Ju mund të mbani të mbështetur të gjitha dosjet tuaja për të parandaluar humbjen e të dhënave në një masë të konsiderueshme.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info