e diel, 25 tetor 2009

Need to Recover Recycle Bin Before It's Too Late - How Can You Find That?

Nevoja për të Recover Recycle Bin Para It's Too Late - Si Mund Ti Gjej Kjo? Menjëherë pasi që ju goditi aksidentalisht butonin e fshirjes dhe padashur fshij një skedar apo program i rëndësishëm, që ju të shikoni për fotografi në Recycle Bin. Në raste më të, ju do të gjeni fotografi fshihet në kazan. Megjithatë, nëse ju humbni të dhënat tuaja të rëndësishme të bëhet shumë e rëndësishëm për ju që të mbulojë Recycle Bin pa shumë zhurmë. Fshirja e një file 'nuk do të thotë që ju keni humbur file përherë dhe se ajo nuk mund të ndiqet ose të rivendosen. Në realitet, një fshirje thjesht tregon se sistemi operativ ka lëvizur vendndodhjen origjinale të kartelën te Recycle Bin. Gjithashtu, fshirjen e fotografi apo dosjet nga Recycle Bin nuk do të thotë se ju do të humbasin përgjithmonë të dhëna. Për të shërohen grisi fotografi, ju duhet të marrë ndihmën e një mjet të dhënave palë e tretë rimëkëmbjes software. Një mjet i mirë për shërim është projektuar mbulojë të dhëna që nuk mund të marrë nga sistemi operativ. Ka megjithatë një numër i gjërave që duhet të merren parasysh kur shkon për një mjet për të mbulojë software Recycle Bin. Për të filluar me ju duhet të marrë masa të menjëhershme për rivendosjen e të dhënave ka humbur. Shpejt ju aktin më të mirë janë shanset për të rivendosur fotografi grisur ndërkohë. Disa konsiderata të rëndësishme, ndërsa blerjen mjet përkatës i "software janë si vijon: 1. Ju duhet të zgjidhni një program kompjuterik që caters për nevojën tuaj. Mos harroni se ka disa vegla profesionale shërim softuer që nuk mund të përdoret për qëllime personale. Duke blerë këto mjete do të përfundojë humbur paratë tuaja dhe burimet. 2. Mjet software jeni duke menduar të blerë duhet të projektohet për të rivendosur Recycle Bin nga vende të ndryshme të tilla si floppies, hard disqe etj 3. Gjatë proçesit të rigjenerimit, një algoritmi të lexoni vetëm ka të përdoret për të parandaluar overwriting. 4. Mjet duhet të ndihmojë gjithashtu shërohet ato fotografi që janë humbur gjatë formatimin e hard disk. 5. Ndërsa zgjedhur mjet drejtë të rimarrë software Recycle Bin ju duhet të paguani kujdes në kontrollimin hapësirë mjet që do të marrë. Mjet më të mirë software do të marrë më pak hapësirë dhe të jetë e lehtë për ta shkarkuar. Për të qenë në gjendje për të gjetur më software mjet efikas shërimin, ju mund të shkoni për të parë një version gjyq dhe të shohim nëse produkti jeni duke menduar të blini përputhet ligji apo jo.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info