e diel, 25 tetor 2009

Open Drivers

BIOS - Basic Input Output System Basic Input / Output System është programi i cili fillon deri kompjuterin tuaj dhe komunikon mes pajisjeve në kompjuterin tuaj (të tilla si hard drive tuaj dhe karta grafike) dhe sistemit. BIOS zakonisht ruhet në një çip EPROM (Eraseable Programmable Read Only Memory). BIOS është një nga gjërat e para që ndodh kur ju të kthehet në kompjuterin tuaj. BIOS fut komponentet kryesore (hard drive, motherboard, processor, etj Memory) për njëri-tjetrin. BIOS (basic input / output sistem) është program mikroprocesor një kompjuter personal i përdor për të marrë sistem kompjuteri filloi pas ktheni atë. Ai gjithashtu menaxhon të dhëna rrjedhin midis sistemit operativ kompjuterik dhe pajisjet e bashkangjitur si hard disk, përshtatës video, keyboard, mouse, dhe printer. BIOS është një pjesë integrale e kompjuterit tuaj dhe me vjen kur ju sjellë atë në shtëpi. (Në kontrast, sistemit operativ mund të jetë ose preinstalled nga shitësi apo prodhuesi ose të instaluar nga përdoruesit.) BIOS është një program që është bërë të kuptueshme për mikroprocesor në një lexuar eraseable programueshëm-only memory (EPROM) mikroprocesor. Kur ju ndizni kompjuterin tuaj, mikroprocesor kalon kontrollin në programin BIOS, i cili ndodhet gjithmonë në të njëjtin vend në EPROM. Kur BIOS dorë çizmet (fillon up) kompjuterin tuaj, atë e parë përcakton se të gjithë janë të bashkangjitur në vend dhe operative dhe pastaj ajo ngarkesat e sistemit operativ (ose pjesë të rëndësishme të tij) në kujtesë e gjallë kompjuterin tuaj qasje (RAM) nga hard juaj disk drive ose diskette. Me BIOS, sistemin tuaj operativ dhe aplikacionet e saj janë të liruar nga detyrimi për të kuptuar Detajet e sakta (të tilla si adresat hardware) në lidhje me kontributin e bashkangjitur / output devices. Kur të dhënat pajisje të ndryshojë, vetëm programi BIOS duhet të ndryshohet. Ndonjëherë ky ndryshim mund të bëhet gjatë setup tuaj të sistemit. Në çdo rast, as sistemi juaj operativ apo çfarëdo të përdorni aplikacionet që ju duhet të ndryshohet. Edhe pse teorikisht BIOS është gjithmonë ndërmjetme mes mikroprocesor dhe I / O kontroll pajisje informacion dhe rrjedhën e të dhënave, në disa raste, BIOS mund të caktoni për të dhënave të rrjedhin direkt në kujtesën e pajisjeve (të tilla si kartat video) që kërkojnë të dhëna rrjedhin më shpejt që të jetë efektive. Open shoferëve të mbledhë dhe Sistemit shofer BIOS Update for one-stop shkarko, update dhe shërbimi i instalimit. Gjitha BIOS dhe Sistemit Update for VIA, Tyan, Supermicro, Soyo, Soltek, anije, PcChips, MSI, LiteOn Teknologji, Leadtek, Jetway, Iwill, Intel, Gigabyte, EpoX, ECS, DFI, CHEM SHBA, Chaintech, Biostar, ASUS, Asrock, Aopen, Albatron, Acorp, abit janë të rreshtuara në Hapur Drivers. Shoferët për Update BIOS dhe Sistemit janë kategorizuar nga prodhuesit pajisje. Zhvilluesit kryesore Shoferi i Sistemit Update BIOS dhe mund të jetë e shënuar.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info