e diel, 25 tetor 2009

Outlook Recover Deleted Items - Retrieve Deleted Emails From Outlook Express

Outlook Items Recover Fshi - Retrieve Fshi Emails Nga Outlook Express, Edhe pse Kali i Trojës është virusi më i njohur kompjuter që ka prekur miliona e sistemeve kompjuterike të kohëve të fundit, ka një mori e viruseve kompjuterike të tjera që rezultojnë në humbje të të dhënave, dëmtimin e sistemit dhe dhënave joshjen. Nëse jeni duke përdorur internetin rregullisht, ju duhet të jetë i vetëdijshëm për kërcënim të mundshëm të humbjes qasje në llogarinë juaj e-mail duke e bërë pothuajse të pamundur për të që të shërohet mail grisur ndërkohë. Viruset kompjuterike ndikojnë në sistemin tuaj të kompjuterit në disa mënyra. Disa nga mënyrat më të zakonshme në të cilat kompjuteri viruset shkaktojnë humbjen e-mail të rëndësishme janë si më poshtë: 1. Ju mund të merrni mail spam thjesht kërkon që ju të klikoni mbi një lidhje. Sa më shpejt edhe ju kështu që ju të gjeni se sistemi juaj ka qenë i korruptuar nga një virus kompjuteri. 2. Ju mund të merrni mesazhe shaka me shtojcën e korruptuar. Nga shkarkimit shtojcën ju vë kutinë tuaj postare për të virus kompjuteri. 3. Virus kompjuteri mund të çojë edhe në humbje të të dhënave kur ju vizitoni faqet e sigurt se ju e shpejtë të ditur detajet tuaja email id dhe të tjera. Hakerat kompjuterike mund të përdorin informacionin e dhënë nga ju për të kollitem kuti postare tuaj duke e bërë të vështirë për ju të mundeni ta rivendosur mail. Duke parë rritjen në sulme virus kompjuteri që ka rezultuar në humbjen e-mail një kompjuter numrin e firmave të programimit të zhvillimit kanë krijuar mjete të dobishme softuer që janë jashtëzakonisht të dobishme për të rivendosur mail fshihen brenda disa minutave. Këto programe janë mjaft të ngjashme me ato që janë përdorur për të shërohen fotografi fshihet dhe dosjet. Në qoftë se ju përdorni pikëpamje shërohen fshihet lehtë nga pikat që përdorin këto programe kompjuterike. Programet e tilla të ndjekin parimin e njëjtë të programeve të shërimit të dhënave software dhe për të ndihmuar në retrieving mail humbur. Këto programe janë të dizajnuar ekskluzivisht për opinion të shërohen fshihet artikuj. Ka megjithatë një disa faktorë të rëndësishëm që duhet të merren parasysh kur retrieving mail humbur përmes një programi kompjuterik. Ndërsa duke përdorur pikëpamje shërohen grisi "software sendet që ju duhet të jenë të vetëdijshëm për llojet e ndryshme të produkteve të lehtë në dispozicion në treg. Duke mbajtur parasysh këto pointers ju mund të merrni vlerë për paratë tuaja. Disa nga këto konsiderata të rëndësishme janë si më poshtë: 1. Programi kompjuterik që ju po planifikoni të përdorni duhet të projektohet për të rimarrë të gjitha llojet e mails përfshirë artikuj në postë dhe mail dërguar. 2. Softuer duhet të jetë kompakt në madhësi për të siguruar se nuk ka zënë shumë hapësirë të sistemit. 3. Shumë nga mjetet e softverit për opinion të shërohen fshihet artikuj nga rivendosja artikuj duke përdorur algoritmet read only. Kjo ndihmon për të pasur akses në të dhënat e lehtë.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info