e diel, 25 tetor 2009

Partition Recovery Software - 3 Powerful Steps How to Recover Partition on My PC!

Partition Recovery Software - Hapat 3 fuqishme Si të Recover Ndarja në PC tim! Grisjeve aksidentale e dosjeve dhe ndarëse nuk janë të rralla. Shpesh, ne padashur fshini disa nga dosjet tona të rëndësishme, dosje dhe madje edhe ndarëse hard drive. Kjo rezulton në humbjen e të dhënave dhe humbje e një shumë kohë dhe përpjekje. Shumë kompani software kanë kaluar vite studjon si ndarje shërohet mund të arrihet në kohë shumë pak. Sot, ka disa programe software dispozicion në treg që mund të përdoret për të rifitoj ndarëse humbur. Para se të përdorni një program përkatës i "software për shërohet ndarëse, një ndarëse duhet ta kuptojnë pse disa janë të korruptuar ose të humbur. Zakonisht, ndarëse të bëhet i paarritshëm kur ato janë të dëmtuar nga disa viruseve. Kur ndarëse hard drive të bëhet përdorues i paarritshëm të merrni mesazhet e gabimeve informuar ata se ata nuk mund qasje ndarjen e dëshiruar. Për të qenë në gjendje të përdorë ndarjen përsëri, përdoruesit duhet të rifitoj ndarjen e humbur duke përdorur një shërim të mirë software ndarje. Një duhet të kujtojmë se programet software shërim ndryshojnë nga njëri-tjetrin në lidhje me karakteristikat dhe përfitime të tjera. Si rezultat shumë njerëz çudi ndarje si duket e thjeshtë për të shëruar disa përdoruesve dhe i papërshtatshëm për disa të tjerë. Diferencuar faktor është mirëdashësi përdorues. Prandaj është e rëndësishme që të shkoni për software më efikase për të marrë rezultatet e dëshiruara. Pajisura mirë rimëkëmbjes "software ndarje Rinxjerr ndarje humbur në tre hapa të thjeshtë. Këto janë si më poshtë: 1. Prioriteti i parë i shërimit software ndarjes është që të shikoni për përmbajtjen e humbur në disqet. Për të kuptuar se si po shërohet ndarja është bërë i mundur përmes një aplikim software, është e rëndësishme të theksohet se të dhënat grisur ndërkohë nuk është humbur plotësisht derisa ai është i shkruar mbi disa të dhëna të tjera. Recovery software "skanon ndarje ndarja humbur dhe duket për atë në disqet të përkohshme. Kjo është bërë në kohë shumë pak për të siguruar që të dhënat është shëruar shpejt. 2. Nëse përmbajtja e vjetër është overwritten nga të dhëna të freskëta, software Rinxjerr fotografi të pjesshme. 3. Më e rëndësishmja software ndarjen e rimëkëmbjes Rinxjerr një dëmtuar master boot rekord që fillon procedurën Boot Windows. Master boot rekord përbëhet nga një tabelë ndarje e cila ndihmon në gjetjen e humbur tabelë ndarje. Ky është hapi më i rëndësishëm që luan një rol vendimtar për kthimin e ndarjen e humbur. Në këto tre hapa të thjeshtë të bëhet e lehtë për të kuptuar se si po shërohet ndarjes është bërë i mundur me përdorimin e shërimit software ndarje efikase.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info