e diel, 25 tetor 2009

Photo Loss Due to Corrupt Media

Humbje Foto Për shkak të korruptuar e medias, Teknologjia ka bërë jetën tonë të thjeshtë dhe qasjes lehtë dhe përdorimin e TI-së dhe TI aktivizuar burimeve ka zgjeruar vizionin tonë dhe perceptimet ndaj jetës. Kamera dixhitale sjell kujtimet e gjallë tonë që shtrihen varrosur në rrënojat e kohës. Përveç promovimit një faktor të ndjehen mirë, foto të sigurojë një ndryshim freskuese dhe rejuvenates shqisat tona dhe shumë tani. Vetëm imagjinoni nëse të gjitha fotot që ju keni marrë kaq kujdes dhe ruajtur gjatë viteve të merr fshihet në një goditje në tru. Kjo është një zemër-heqje përvojë për askënd dhe nuk ka sasinë e kompensimit mund te sillni kujtimet pavlefshëm që shtrihen bllokuar në këto foto. Shumë herë ne përdorim një disqet stilolaps për transferimin fotot nga Digicams të kompjuterave. Dukuritë më të zakonshme që çojnë në fshirjen e fotografive janë të pakta, por fatale. Drive stilolaps është tërhequr nga ndërsa ishte në procesin e shkruaj. Media korruptuar Dallim switching e mediave në mes të kompjuterëve Shumica e problemeve në shumicën e rasteve është i detyruar të njeriut dhe mund të mbrohen në mënyrë efektive kundër nëse një parashikim pak është marrë, ndërsa trajtimi mediat. Proces ideal që mund të siguruar mbrojtjen dhe sigurinë e fotot tuaja po lejon procesin e të shkruarit për të kompletuar plotësisht dhe jo duke tërhequr kartën jashtë para se të është bërë. Pas përfundimit të procesit të të shkruarit, është quintessential djathtë të klikoni mbi butonin (tregon flash USB) dhe klikoni në opcionin që kërkon një komandë të largimit të sigurt "hardware". Në shumicën e rasteve, ne mos marrë aq shumë dhimbje dhe do të përfundojë deri përdorur opsionin më të lehtë që përfshin tërheqjen e thjesht makinë stilolaps nga porti. Kjo është e dëmshme për jetën e medias dhe mund të çojë përfundimisht me korrupsionin e tij duke i bërë të gjitha fotot e ruajtura në atë krejtësisht i paarritshëm. Nëse jeni ende të ndeshen me këtë situatë, atëherë ju duhet numërimin e vetë në mesin e atyre me fat ato fotot e të cilëve nuk kanë pësuar fshirje, por në qoftë se ju mund të identifikohen me situatën e të dhënave të diskutuara më lart humbje, ju ende kanë shpresë. Yjor Information Systems Ltd, një imazh dixhital pionier rimëkëmbjes "software kompani e specializuar në të dhënat e shërimit dhe shërbimet e mbrojtjes së të dhënave dhe zgjidhjet e ka ardhur me një risi të re që është i detyruar të revolucionarizojnë fushën e rimëkëmbjes software Image. Yjor Phoenix Photo Recovery është një dobi të jashtëzakonshme, e cila rimëkëmbet gjitha tuaj humbur ose fotografi grisi pasi pothuajse të gjitha skenarët e humbjes së të dhënave. Kjo Image Recovery Software zgjidhje gjithëpërfshirëse për të gjitha kartat e memories dixhitale, kamera digjitale dhe hard drives. Compatible with koleksion të gjerë të formateve file audio dhe video, ky mjet i shërimit është në dispozicion për të dyja Windows (windows7 RCI, Vista, XP, 2003, 2000) dhe Macintosh (Mac OS X 10.5 Leopard, 10.4 Tiger dhe 10.3.9 Panther) Simpson është ekspert në fushën e të dhënave "software shërim pune si freelancer me yjor i cili ofron shërim duke përfshirë të dhëna" software "software ipod rimëkëmbjes, shërimin imazh software dhe Solaris dielli të dhënave rimëkëmbjes software.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info