e diel, 25 tetor 2009

PST File Corruption Due to Damaged Outlook Nickname Cache

File PDT Korrupsioni Për shkak të dëmtuara Outlook Nofkë Cache Microsoft Outlook është një popullore dhe përdoren gjerësisht aplikimi me email, postë elektronike që ruan dhe të dhëna të tjera në formën e PDT (Personal File Folder). Ju mund të dërgoni dhe të merrni postë duke përdorur Outlook dhe mund ta përdorin atë me Microsoft Exchange Server për të krijuar një mjedis bashkëpunues mesazheve. Por ndonjëherë kur ju dërgoni një email në MS Office Outlook 2003 në një marrës, i cili është zgjedhur nga cache Outlook pseudonim, e-mail adresa e marrësit tregohet si SMPT :????????. Kjo sjellje mund të përhapet në marrës të tjerë mail kur çdo marrës përgjigje të email-it tuaj. Së bashku me këtë, ju mund të hasni ndonjë mesazh gabimi, ndërsa hapjen e një e-mail apo pika të tjera. Kjo është shkaktuar nga fotografi PDT dëmtuar ose profilin Outlook. Për të punuar rreth çështjeve të tilla, PDT File Recovery është e nevojshme. Shkak Kjo çështje mund të ndodhë nëse Microsoft Outlook cache pseudonim fotografi është dëmtuar në klienti dërguesit e computer.Particularly këtë sjellje mund të zhvillohet nëse adresë marrësi është ruajtur si një varg ANSI në Unicode PR_SMTP_ADDRESS_W (0x39fe001f) fushën e pronës në MS cache file pseudonim Outlook. Ky lloj korrupsioni profilin e Microsoft Office Outlook zakonisht ndodh kur MS Exchange Profilin Update Tool (Exprofre.exe) nuk është drejtuar pas një masë të ndër-kutia postare site. Ju duhet të drejtuar këtë lëvizje të shërbimeve pas ndër-kutia postare site. * Exprofre.exe: Pas lëviz një kuti postare Exchange server nëpër një grup administrativ, një profil Outlook MS që ishte në përdorim për këtë kuti postare nuk do të funksionojë si duhet. Server Mailbox mund të referohen për të korrigjuar Outlook server pasi kutia postare ka qenë zhvendosur brenda një grupi administrativ, por procesi nuk punon si duhet. Pas veprim të tillë, ju duhet update profilin tuaj për të punuar e plotë dhe e saktë. Për këtë qëllim, për shkëmbim Profilin mjet Update (Exprofre.exe) është krijuar. Zgjidhja Në mënyrë për të zgjidhur këtë çështje dhe të kryejë PDT File Recovery, të kryejë veprimet e mëposhtme: 1. Aplikoni 921.582 hotfix. 2. Enable hotfix. 3. Pastro cache Outlook pseudonim profil. Si për të mundësuar hotfix Pas aplikimit hotfix, keni nevojë për të mundësuar atë. Ndiqni hapat e përmendur poshtë për të mundësuar hotfix: 1. Dil Microsoft Office Outlook 2003. 2. Kliko Start, click Run, shkruaj regedit dhe pastaj kliko butonin OK. 3. Locate dhe kliko më poshtë subkey regjistrit: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Office \ 11,0 \ Outlook \ Options \ Përgjithshëm 4. Pas zgjedhjes subkey, e cila është specifikuar në hap më lart, vlera pikë të reja në menynë Edit dhe kliko DWORD. 5. Lloji ValidateSmtpAddressForNNC dhe Modifiko klikoni butonin. 6. Vlera në kuti të dhënave, tipi 1 dhe klikoni butonin OK. 7. Në menynë File, Exit klikoni për të dalë Registry Editor. Si të reset cache Outlook profilin pseudonim Microsoft Office Outlook mban një listë me pseudonim, e cila përdoret nga të dy veçori përfundimit automatike dhe automatike kontrolluar karakteristika të emrit. Kjo listë është gjeneruar automatikisht kur ju përdorni Microsoft Outlook. Nëse kjo cache merr dëmtuar, Outlook nuk mund të identifikojnë dhe të ftuar dhe ndoshta skedar PDT mund të përballet me situata të korrupsionit. Në mënyrë që të reset MS Office Pseudonim Outlook cache, shkoni nëpër hapa më poshtë: 1. Dil Microsoft Office Outlook. 2. Kliko Start dhe pastaj klikoni butonin Kërko. 3. Në kërkim Companion, Të gjitha dosjet click or folders. 4. Në Të gjitha ose një pjesë e kuti emrin e file, type *. NK2. 5. Në Shikoni Në kutinë, klikoni për të zgjedhur hard drive tuaj. 6. Kliko Më shumë opsione të avancuara, fotografi zgjidhni Kërko fshehur dhe kontrolloni dosjet kuti. 7. Klikoni butonin Kërko. 8. Right click. Skedar NK2 me emrin e MS Outlook profilin tuaj, që ju doni të rivendosni, dhe Rename click. 9. Rename. NK2 kartelën te profilename.bak dhe shtypni tastin Enter. 10. Quit Microsoft Windows Explorer. 11. Restart Microsoft Outlook. Procesit të mësipërm është e dobishme në rastin e korrupsionit për të cache file pseudonim Outlook. Por në dosjen tuaj Outlook PST është dëmtuar, atëherë ju duhet të riparuar dhe restauruar fotografi dëmtuar duke përdorur të fuqishme dhe të përparuar e palës së tretë PDT Recovery Software-in. Këto aplikacione Recovery PST janë të afta të methodically skanim PDT dëmtuar skedë me fund të lartë skanimi algoritme. Me interaktive dhe të thjeshtë interface grafike të përdoruesit, këto Recovery Software PDT nuk kërkojnë aftësi të shëndoshë dhe para teknike nga ana juaj. Për shkak të lexuar dhe jo vetëm për natyrën destruktive, mjetet Recovery PST janë krejtësisht të sigurt për t'u përdorur. Yjor Phoenix Outlook PDT Riparimi është një avancuar dhe efektiv Recover PDT mjet për të rimarrë të gjitha objektet file PDT. Ai mbështet shërim nga Microsoft Outlook 2007, 2003, 2002 (XP) dhe 2000. Ky software është i pajtueshëm me Microsoft Windows Vista, 2003, XP, 2000 dhe NT4 (SP6). Axel pëllumb i egër është pasioni për të shkruar artikull teknik. Ai është tani shkruar artikuj në lidhje me Produktit si PDT Recovery Tool dhe PDT Recovery Software. Ai është një shkrimtar profesionist.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info