e diel, 25 tetor 2009

RAID 50 Failure and Data Recovery Service

Bastisja 50 Dështimi dhe data Recovery Shërbimi, RAID 50 Në zbatim, vargjeve të mëdha janë të formuar nga kombinuar barazi dhe të bllokojë striping e RAID 5 me bllok të thjeshtë striping e RAID 0. Kjo është kryesisht një RAID 0 grup që është me shirita të gjithë RAID 5 elementeve dhe kërkon minimum prej 6 drives to configure. Një 50 RAID array mund të dështojnë, duke i bërë të dhënat tuaja i paarritshëm. Në situata të tilla, ju duhet të zëvendësojë array dhe thirrni Data Recovery ekspertët e Shërbimit të mbulojë humbur të dhëna në mënyrë efikase. Një Shembull Në përgjithësi, RAID 50 dëshmon të jetë gabimi më tolerant se homologu i tij RAID 05, por ai mund të dështojë. Për të ilustruar, konsiderojnë se ju përdorni tre koleksioneve të RAID 5 sete, secila me kapacitet prej 180 GB ruajtje. Këto grupe janë vija-vija së bashku në mënyrë që të bëjnë grup kapacitet total prej 540 GB. Në setup përshkruara më sipër, array do të mbetet i paprekur në qoftë se një makinë nga secili prej 5 RAID vendos të dështojnë dhe nuk do të shkaktojë ndonjë humbje të të dhënave. Por deri me makinë nuk është zëvendësuar, array gjithë mbetet në pikën e vetme të dështimit. Kjo do të thotë se pas dështimit makinë e parë, disqet e mbetura nuk duhet të dështojë për të parandaluar dështimin e vektorit. Nëse ndonjë nga disqet e mbetura dështojnë, array do të dështojnë. Niveli i tolerancës fajin array gjithashtu varet se si grup është i konfiguruar. Nëse ju ndërtojnë tre RAID 5 përcakton shtatë disqet që përmbajnë secili, ajo do të ju ofrojë kapacitet të mirë, por të sigurojë faji-tolerancë deri në tre disqet. Nga ana tjetër, një grup me shtatë RAID 5 përcakton tre disqet që përmbajnë secili do të sigurojë ruajtjen kapacitet më të vogël por tolerancë të lartë faji i disqet deri në shtatë. Një ndërtim i besueshëm mund të jetë një koleksion me tre RAID 5 përcakton gjashtë disqet që përmbajnë secili dhe një hapësirë të nxehtë që mund të ofrojë rindërtimin e menjëhershëm të vektorit të dështimit. RAID 50 Recovery Recovery RAID shërbimin e ofruar nga kompanitë me reputacion të ndryshme Data Recovery NJ është në dispozicion për të gjitha standardet dhe nivelet e mbivendosur e RAID. Që të dhënave të ruajtura në këto vargjeve është kritike për një organizatë, Data Recovery ekspertët e Shërbimit të punësojnë të lartë fund teknikat, veglat dhe një kombinim unik të procedurave të rimëkëmbjes për nxjerrjen e të dhënave të mundshme në mjedis steril Clean Dhomat. Yjor Data Recovery Inc është tregu-udhëheqës në sigurimin e të mirë, të sigurt dhe gjithëpërfshirës Data Recovery NJ. Ajo caters për të gjitha nivelet RAID, duke përfshirë RAID 50 kompleks, duke përdorur teknika të pronarit shërim dhe Klasës 100 Dhomat e pastër. Yjor gjithashtu ofron shërbim të plotë të drejta të rimëkëmbjes për Desktop, Server, SAN, NAS dhe laptop hard drives.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info