e diel, 25 tetor 2009

Realtek AC'97 Driver (Windows 98/Me/2000/XP/2003)

Realtek AC'97 Drivers dhe Programet. Paketa përfshin: Driver / Aplikimi Setup programit; RtlRack për Win98/Me/2000/XP dhe AvRack për Win95/NT4; Realtek Menaxheri i Sound Effect. DirectX 8 është e nevojshme për të mundësuar funksione të avancuara. Version updates A4.06 Realtek 3D motor dhe i bën ndryshimet në cilësimet e veçantë doganore. Çfarë ka të re në këtë version: Version A4.06 përfshin updated Realtek 3D motor dhe bën ndryshime në cilësimet e veçantë doganore.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info