e diel, 25 tetor 2009

Recover Hard Disk Data Solutions

Recover Hard Disk Data Solutions, Njerëzit që kanë qenë përdorur kompjuterët për disa kohë e di se në një moment në jetën e tyre kanë përjetuar dështimin hard drive. Normalisht ky dështim është pasuar nga humbje të të dhënave ose të çon të dhënave paarritshëm. Jesh dikush që punon në projekte ose detyra në kompjuter, një situatë e tillë mund të jetë shumë frustruese për ju. Kjo është një pse ka nevojë të dinë se si të shërohet të dhënave hard disk në mënyrë që ato mund të jenë në gjendje të marrin projektet e tyre prapa. Një gjë që ju duhet të dini është se humbje të dhëna nuk është i përhershëm. Në disa raste, mund të rëndë në mënyrë që ajo do të ketë nevojë përpjekjet e kombinuara të një ekspert hardware dhe software. Shumica e kohës, të garantojë që të mbulojë të dhënave hard disk mund varg formë nga 80 në 90%. Përdorimin e zgjidhjeve të shërimit të dhënave mund të ju ndihmojë të jetë në gjendje të mbulojë të dhënave hard disk. Kostoja e një shërbimi të tillë do të përcaktohet nga disa faktorë. Faktori i parë që përcakton koston është shuma e të dhënave që ka humbur. Për shembull, nëse keni të dhëna se ka humbur rreth 30 GB, ajo do të jetë më e lirë se sa të dhëna, nëse ju keni humbur që shkon deri në rreth 200 GB për shkak të punës që kjo përfshin të shërohen të dhënave. Shumica e të dhënave zgjidhje rimëkëmbjes do të marrë pagesën nga ju mbi sasinë e të dhënave që keni humbur. Një faktor tjetër që konsiderohet kur të dhënave shërohet është lloji i hardware apo kompjuter që ju jeni duke përdorur. Disa kompjutera kanë një lloj të veçantë të pajisjeve që do të thotë se softuer që është përdorur do të duhet të jetë unike. Kjo do të thotë se software ka shumë të ngjarë të kushtojë më tepër për shkak të faktit se ajo është unike. Software Recovery për serverët ose për kompjuterat që janë specifike për një detyrë të caktuar në përgjithësi kushtojë më shumë se softuer që përdoren për kompjutera të zakonshëm. Faktori final që është vënë në konsideratë është një sistem operativ që përdor. Platformë Windows është i njohur për të sistemit më të zakonshme që veprojnë në botë. Me këtë në mendje, kur jeni duke marrë të dhëna zgjidhje shërim për një platformë Windows ju do të gjeni se ai nuk do të kushtojë aq shumë sa kur po të njëjtën zgjidhje për një platformë Mac apo Linux. Gjithashtu, është një platformë dritaret miqësore përdoruesit e sistemit operativ të tilla që mund të jenë në gjendje të mbulojë të dhënave hard disk pa ndihmën e një teknik kompjuteri.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info