e diel, 25 tetor 2009

Recover My Files Quickly - Use Harddrive Data Recovery Software to Restore Your File

Recover My Files Quickly - Perdor Harddrive Data Recovery Software të rivendosin File juaj, Me lindjen e teknologjisë së re dhe programe inovative software është bërë mjaft e lehtë për të gjetur zgjidhje për harddrive dhënave shërim. Ka një numër shumë të efektshme mjetet e softverit lehtësisht në dispozicion në treg, i cili mund të përdoret për të rimarrë të dhënave ka humbur brenda disa minutave. Ju duhet së pari të thjeshtë e di se fshirja e një file nuk do të thotë se skedari është hequr përgjithmonë. Në realitet, fotografi thjesht merr fshirë nga Lista file. Nëse jeni duke përdorur Windows, fotografi do të zhvendoset nga Lista e fotografi në Recycle Bin. Megjithatë, ajo do të mbetet i paprekur, ndërsa ajo është në Recycle Bin. Shumë përdorues të ri gabimisht besojnë se fshirjes file nga Recycle Bin do të thotë humbje të dhënave të përhershme. Në realitet, mbetet të vihet në dosjen si hapësirë në disk duke përdorur skedarin mundeni ta mbetet i lirë për diku. Nëse gjetën menjëherë ka shanset më të mirë të retrieving të dhënave humbur sepse nuk mund të jetë overwritten. Megjithatë, nëse të dhënave është datë dhe është e vështirë për të restauruar të dhënave ka humbur, mund të kërkojë ndihmë nga një mjet harddrive shërim të dhënave software. Për të marrë rezultatet më të mira, kjo është e rëndësishme për të zgjedhur një mjet të dhënave harddrive shërim me mençuri. Kriteri i parë në të cilën një mjet të dhënave shërim duhet të gjykohet është compactness. Është mjet i rëndësishëm për shërim harddrive të dhënave të jetë kompakt në mënyrë që mjet nuk ka zënë shumë hapësirë të sistemit. Është gjithashtu e rëndësishme për të siguruar që mjeti software është lehtë mund të shkarkohen. Disa nga karakteristikat kryesore të programeve të shërimit të dhënave software janë si vijon: 1. Të gjitha format e të dhënave ka humbur rastësisht janë të kthyeshme përmes këtyre programeve software. 2. Shërimin e të dhënave të humbur nga të gjitha llojet e burimeve të tilla si pen drives, hard disk etj, është bërë e mundur përmes mjeteve shërim të dhënave software. 3. User friendly interface projektuar për të lehtësuar lehtësinë e përdorimit për të gjitha llojet e përdoruesit. 4. Fast scan motor që mund të zbulojë të dhëna humbur me plotë si dhe emrat e të pjesshme. 5. Përdorimi i një algoritmi të lexoni vetëm për të parandaluar overwriting të dhënave ekzistuese. 6. Opcioni për të rimarrë fotografi të shumta në tufa. Nëse zgjidhet siç duhet, ju mund të takohem me disa mjete mjaft efektive software që kanë treguar rezultate të mëdha për kthimin e madje edhe fotografi overwritten se janë humbur shumë vite më parë. Ju duhet megjithatë të jetë i kujdesshëm dhe në dijeni të llojeve të ndryshme të mjeteve software dispozicion në treg.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info