e diel, 25 tetor 2009

Recover Recycle Bin - How to Restore Deleted Files & Folders From Recycle Bin Instantly!

Recover Recycle Bin - File Si të rivendosin Fshi Files & Folders Nga Recycle Bin Instantly!, Si mund të rivendosur fshihet me shpejtësi dhe efikasitet? A ka ndonjë mënyrë për të arritur këtë? Po, me një aplikim të programeve të mirë duhet të jetë në gjendje për të. Ajo duhet të jetë ai që vjen me shumë karakteristika për t'ju ndihmuar shpëtimin tuaj fotografi humbur - fotografi ju kishte hequr dorë nga shpresat për shkak se ata kanë shkuar edhe nga Recycle Bin. Ju ndoshta humbur fotografi tuaj të çmuar dhe të dhënave për shkak të pakujdesisë dukshëm nga ana e dikujt, ose për shkak se sistemi juaj u rrëzua ose për shkak të dështimit të software dhe sulmet e viruseve. Le të shkaktojë të jetë çdo gjë. Një produkt i mirë duhet të jetë në gjendje të ju tregojnë rrugën për të marrë fotografi juaj fshihet prapa paprekur. Kur fotografi të fshihen ata të shkojnë në Recycle Bin dhe prej aty ata janë larguar gjatë rrjedhës së kohës. Përmbajtja file megjithatë vazhdojnë të mbeten në fusha të ndryshme të drive disk prej ku ata mund të jenë pieced së bashku. Dhe kjo është pikërisht ajo që duhet të bëjë kërkesë për ju. Shiko për përmbajtjen e lëndës dhe shërohen të gjitha dosjet tuaj fshihet. Për një sasi të vogël ju duhet të keni mundësi për të blerë një produkt që mund të ruani fotografi tuaj të humbur. Ajo duhet të veprojë si një e sigurisë neto të mbrojë të gjitha të dhënat tuaja të çmuar nga fshirje të përhershme. Të dhënat tuaja do të mund të dhënave tipike fotografi, fotografi grafike ose zipped apo muzikë dhe video fotografi apo email - aplikim duhet të jetë i projektuar për të trajtuar të gjithë këtë dhe më shumë. Një aplikim të shëndoshë do të ketë burime për të rivendosur fshihet prapa skedar tek ju. Ajo duhet të shtojë vlerë për të dyja përdoruesit në shtëpi, si dhe profesionistët si administratoret e rrjetit. Aplikim vetë do të jetë i vogël dhe do të marrë vetëm hapësirë të papërfillshme në sistemin tuaj. Ajo duhet të shkarkohen online dhe shpejt. Ajo duhet të ketë kërkim të thjeshta dhe të avancuara për të parë mundësitë e humbura për fotografi. Le të marrë tani një vështrim në të gjitha tiparet e dobishme që ju duhet të merrni: • shërimin e dokumentit duhet të jetë e mundur nga hard drives, floppy disk dhe media të tjera të caktuar • Ju duhet të kenë struktura të shërohen fotografi dhe dosjet që kanë qenë fshirë për çfarëdo arsye - madje edhe ata që nuk gjenden ne Recycle Bin • Ju do të jenë në gjendje për të rivendosur fotografi fshihen shpejt dhe lehtë • Scan për fotografi e rikuperueshme duhet të jetë një proces super të shpejtë • disqe me sektorët e keqe, formatuar me sisteme të mëdha me madhësi të ndryshme dhe disqet duhet të mbështeten Rimëkëmbjes • Batch e dosjeve do të jetë e mundur Për të rivendosur grisi fotografi çast vizitoni lidhjen e dhënë më poshtë tani.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info