e diel, 25 tetor 2009

Recover Your Lost Data From Your Hard Disc Drive

Recover Lost Data From Your Hard Disk Drive juaj, dhimbje humbjen e të dhënave mund të jetë vërtetë e vështirë ndonjëherë. Bota juaj mund të shkojnë të gjitha rrëmujë. Dokumenteve të rëndësishme si politikat e sigurimit, deklarata zyrtare e bankës dhe disa fotografi shumë juaj personale janë zhdukur dhe nuk ka asgjë që mund të bëni në lidhje me të. Kjo është vetëm kur ata hiqen se ti e kupton se ju duhet të keni mbajtur një kopje të ashpër ose duhet të ketë të ruajtur në hard drive disk server së, i cili siguron se të dhënave është etched përgjithmonë atje përgjithmonë. Pse lënë atë në teknologji vetëm kur ju e dini se ai është kaq i prekshëm. Si shkon duke thënë se, parandalimi është shërim më të mirë, ju duhet të mbani gjithmonë një back-up. Në PC tuaj, ka mundësi të ndryshme ju mund të përdorni për të parandaluar humbjen e të dhënave. Ju vetëm duhet të jenë të vetëdijshëm dhe duhet të dinë se si punojnë ato software dhe kuptojnë funksionet e tyre. Sistemi operativ Microsoft Windows vjen me disa veçori themelore me ndihmën e të cilat ju mund të mbajë të dhëna dhe fotografi tuaj të caktoni atyre në një strukturë të përshtatshme në hard drive disk tuaj. Nuk është një opsion që lejon disk defragment tuaj disku juaj automatikisht çdo muaj, me kusht që ju drejtuar atë në kohë. Një tjetër mënyrë për të mbajtur asnjë fatkeqësi në gji është duke djegur të gjitha ato fotografi tepër të rëndësishëm në DVD ose në kasetë drives. Mbajtja e kopjeve të shtypura të vështirë e dokumentave është gjithashtu një ide e mirë dhe kjo do të jetë shumë e ndihmës në rast të ndonjë përplasje. Përveç këtyre ju mund të merrni një disk të jashtëm vështirë për të mbajtur të gjitha gjërat që kanë rëndësi për ju dhe për të mbajtur ato të sigurt dhe të shëndoshë në shtëpinë tuaj. USB drives janë duke u bërë shumë më të popullarizuar këto ditë dhe ju mund të mbështetet mbi to si. Ka programe software aplikim të cilat përdoren në mënyrë specifike për të mbrojtur dhe rifitoj të dhënat tuaja në kompjuterin tuaj. Ju mund të merrni ndihmë nga shumë të tilla në dispozicion software "në treg dhe hard drive disk të dhënave shërim proces mund të jetë një detyrë shumë më e lehtë. Këto aplikacione mund të kandidojë në një gamë të gjerë të sistemeve operative. Për të marrë një paraqitje e shkurtër e të gjitha software këto ju mund të marrë ndihmën e internetit dhe kontrolloni ato jashtë më mirë Blej ose në eBay. Shkuarja në faqen e internetit të kompanisë gjithashtu mund t'ju japin një shumë informacion në lidhje me përdorimin e aplikimit dhe qëndrueshmërisë. Ju gjithashtu mund të flisni për oficer teknik mbështetje të ndërmarrjeve të tyre përkatëse në numrin pa pagesë që secili prej tyre provider.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info