e diel, 25 tetor 2009

Recovering Images From Nikon D5000

Shërimi pas operacionit Images Nga Nikon D5000, pajisur me një 12,30 CMOS Sensor megapixel, 18-55 mm zoom, një shpejtësi të qepen e 30-1/4000, 3.5 max aperture, duke filluar ISO 200-3, 200 me vendosjen e vërtetë e 1 dhe 100 1 vendosjen e një Hi e 6400, dhe 2.7 inch LCD viewfinder, Nikon D5000 definicion të lartë mund të marrë ende dhe filma. Me ka memorie inbuilt brendshme, Nikon D5000 përdor SD ose SDHC karta si ajo media storage. Këto media storage janë të prirur për të disa faktorëve të brendshëm dhe të jashtëm të dëmtimit apo të korrupsionit duke çuar në humbje eventuale të dhënave. Të ballafaquar me një situatë të tillë, ju duhet të përdorni disa fuqishëm Digital Image Recovery Software-in. Për shembull, ju kanë marrë disa fotografi të ruajtura në kujtesën, kartën e D5000 Nikon. Por, kur përpiqen për të parë ose transferimin e tyre në PC tuaj, ju jeni të tronditur startlingly nga pamja e disa mesazh gabimi si: "Nuk ka futur kartën e kujtesës." Pas kësaj mesazh gabim ju gjeni imazhe juaj i paarritshëm, dhe çdo përpjekje për të hyrë squarely bën të njëjtën mesazh gabimi. Shkaqet: Mesazh gabimi më lart mund të ketë qenë shkaktuar nga një nga arsyet e mëposhtme: Unsupported SD / SDHC kartelën në kamera, Korruptuar / dëmtuar SD / SDHC kartelën në kamera, Kartë Unformatted në kamera, Heqjen Card gjatë lexoni / shkruani proces. Zgjidhja: Në rast të dy shkaqet e parë të jetë e mundur, duke ndryshuar SD tuaj pa mbështetje, të korruptuar ose dëmtuar / SDHC kartelën e re për të mbështetur një të mirë do ta një fund për përsëritje e problemit. Nëse kartën e kujtesës në aparatin tuaj është unformatted, ajo ka nevojë për formatimin për të të jetë i përdorshëm, do të thotë se përpjekjet tuaja për të kapur imazhe me kartën tuaj të kujtesës unformatted dështuar. Nëse problemi ishte për shkak të heqjes së pajisjes ndërsa lexoni / shkruani proces është në vazhdim, fotografitë tuaja janë të korruptuar dhe kështu që janë të paarritshëm në të mirë, ose humbur ndryshe. Kjo gjendje ka nevojë reformatting e pajisje ruajtje, por kjo komandë do shuaj të gjitha fotografitë e sigurisë e cila është shqetësimi juaj kryesor. Për fat të mirë, fotografi humbur mund të mbulohen duke xhiruar një të dhënave përditësuar procesin e backup. Megjithatë, nëse procesi rezervë është disponueshme apo të pasuksesshme, ju do t'ju duhet të përdorni disa fuqishëm Image Recovery Software. Programet për të rimarrë humbur imazhe të punësojë përparuar shumë skanim dhe algoritme shërim të kujdesem për nevojat më komplekse të kohës. Yjor Phoenix Photo Recovery v3.2 është projektuar për të rimarrë humbur fotografi, audio, video dhe fotografi të formateve të ndryshme nga pothuajse të gjitha mediat e magazinimit. Compatible with Windows dhe Mac sistemet operative Apple, kjo e lehtë-to-Image përdorim recovery software program kursen të dhënave të kthyera në një vend të specifikuar në përdorim pa modifikimin ose overwriting fotografi origjinale.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info