e diel, 25 tetor 2009

Recovering Lost or Deleted Images From Nikon D3000 Digital Camera

Shërimi pas operacionit humbur ose Images Fshi Nga D3000 Kamera dixhitale Canon, Nikon D3000 ka një CCD prej 10,20 Megapixels, 3.00x zoom e 18-55mm, 100-3.200 ISO, shpejtësia qepen e 30-1/4000 sec, 3.5 max aperture, etj media ruajtje të këtë aparat dhe janë SDHC kartela SD. SDHC dhe SD karta janë të rrezikuara të disa logjik, si dhe shkaqet fizike çon në fund të fundit të të dhënave humbje. Humbja e të dhënave për shkak të shkaqeve fizike ka nevojë për kontroll fizik të pajisjes magazinimit në një laborator për shërim të dhënave, të dhënat humbje për shkak të shkaqeve logjike (ose në qoftë se ju fshihen ata aksidentalisht apo ndryshe) mund të trajtohen në shtëpi. Running një proces backup përditësuar të dhënat mund të shërohen imazhe humbur për shkak të gabimeve logjike. Por, nëse ajo nuk është në dispozicion në pajisjen tuaj, ose nëse nuk mund të ndihmojnë, në mënyrë të pashmangshme do t'ju duhet të përdorni disa të veçantë dixhital rimëkëmbjes "software imazhit. Për shembull, ju dëshironi të parë disa imazhe të marra me Nikon D3000 tuaj në SDHC tuaj ose kartë SD, ose transferimin e tyre në PC tuaj. Tani, për të papritur tuaj, monitor LCD 3,0 inç tuaj ju tregon një gabim si vijon: "Lexohet Card gabim." Pas këtij mesazhi del e qartë se imazhet tuaja janë zhdukur, ka humbur, dhe përpjekjet për të hyrë mesëm shikimi bosh e magazinimit të shpejtë të njëjtin mesazh gabimi në mënyrë të përsëritur. Brengos Mesazhi më lart, nëse konsiderohet për shkak të disa gabimeve logjike, mund të jetë shkaktuar nga gabimet ose e mëposhtme: - Heqjen e pajisje ruajtje nga lexues letrash me bira apo kamera gjatë transferimit të të dhënave ose lexoni / shkruani proces - Kalimi kamera jashtë gjatë transferimit të të dhënave ose lexoni / shkruani proces Të dyja këto veprime keqpërdorim kanë bërë disa dëme të mesme ruajtjen duke shkaktuar humbjen e imazheve ruajtur mbi ta. Zgjidhja: Imazhe juaj humbur kështu, ose fshihet rastësisht menjëherë mund të mbulohen nga dy mjetet. Së pari, të përpiqet zhvillimin e një procesi të dhënave përditësuar backup. Backup të dhënave është e thjeshtë dhe e zakonshme ndërtuar në objekt në të gjitha PC dhe kamera të reja për të mbrojtur nga të dhënat humbje. Në qoftë se ky objekt është e disponueshme, ose në qoftë se ajo nuk mund të ndihmojnë, ju keni për të transmetuar në mënyrë të pashmangshme në opcionin e dytë dhe të fundit: blejnë dhe të përdorin një shërim i fuqishëm software imazhit. Programet për të rimarrë images punësojë metoda tepër të avancuara dhe algoritme të kujdesem për të kompleksit të rimëkëmbjes imazh dixhital nevojat e kohës. Yjor Phoenix Photo Recovery v3.2 bën një punë të tillë shpëtimtar të shërohet photo humbur, audio, video dhe fotografi të formateve të ndryshme nga pothuajse të gjitha mediat e magazinimit. Compatible with Windows dhe Mac sistemet operative Apple, ky imazh dixhital shërimin programin kursen të dhënave të kthyera në një vend të specifikuar në përdorim pa modifikimin ose overwriting fotografi origjinale.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info