e diel, 25 tetor 2009

Recovering Photos From Sandisk Ultra II

Shërimi pas operacionit Foto Nga SanDisk Ultra II, një nga mediat më të zakonshme magazinimit të përdorura në Caplio kamera GX100 është SanDisk Ultra II. Si çdo media të tjera digjitale të dhënat e magazinimit, SanDisk Ultra II është gjithashtu e ndjeshme ndaj problemeve si infeksion virus, madhësia e rrëzimit të sistemit, lexoni / shkruani gabim, etj Si rezultat i kësaj, të dhënat të ruajtura në pajisje merrni humbur, ose të bëhet i paarritshëm. Problemi mund të kapërcehen duke xhiruar një backup të përditësuar të dhënave. Por nëse rezervë është i korruptuar ose mungon, ose nuk mund të ndihmojë, do t'ju duhet të përdorni një shërim i fuqishëm software foto. Supozoj, ju keni marrë disa fotografi me aparatin Caplio tuaj GX100 duke përdorur kartën SD përmendura më lart, por tani, kur ju dëshironi të shikoni ata, duket se gabim e mëposhtme: 'Card jo i formatuar. A doni të format it now? " Pas kësaj mesazh gabim, ju gjeni fotografi në SD kartën tuaj të paarritshëm apo humbur. Çdo përpjekje për të hyrë në këto dosje bën të njëjtën mesazh gabimi. Shkaqet: Gabime pas pamjen e mesazhit më lart mund të jetë ose: kamera-switching off ndërsa transferimit të të dhënave është në progres, apo -tërheqjen e kartë memories SD ndërsa lexojnë / shkruajnë proces është në vazhdim e sipër. Zgjidhje: Nëse keni fikur kamera me dashje ose rastësisht kur transferimit të të dhënave është në progres, ky keqpërdorim do të shkaktojë një problem serioz duke rezultuar në korrupsion apo humbjen e të dhënave. Formatimi do ta kartë memorie SD fizikisht të drejtë, por ai do të bëjë më shumë dëm nga fshirja gjitha fotot në të. Nëse mesazh gabimi ka qenë për shkak të heqjes së kartë memorie SD gjatë lexoni / shkruani procesi, ju keni rastin më të mirë i paarritshëm, ose në fotot më të keq ka humbur. Formatimi kartë do të shtojë dëm të lëndimit, duke rezultuar në fshirjen e dosjeve të ruajtura më parë duke përfshirë edhe ato i paarritshëm. Edhe përpjekjet tuaja për të ruajtur situatën duke xhiruar një proces të dhënave përditësuar backup luftoi për të nuk ka dobi. Ballafaqohen me të dyja këto situata që çmend, ju duhet të përdorni një efektiv Digital Photo Recovery Software punësimit të lartë-algoritme fund për të kryer një hetim të shpejtë të mediave magazinimit, dhe për të drejtuar procesin e rimëkëmbjes foto. Yjor Phoenix Photo Recovery v3.2 është një tre-in-one software shërohet humbur, dëmtuar, ose foto paarritshëm, audio, video dhe fotografi të formateve të ndryshme nga pothuajse të gjitha mediat e magazinimit si kartë SD, kartelë SDHC, kartë MMC, etj Compatibe me Windows (Vista, XP, 2003, 2000 dhe NT) dhe Apple Mac (Mac OS X 10.5 Leopard, 10.4 Tiger dhe 10.3.9 Panther) sistemeve operative, kjo jo-destruktiv Digital Photo Recovery Software kursen fotot gjetën në një përdorues - lokacioni të specifikuara në këtë mënyrë të siguruar sigurinë e fotografi origjinale.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info