e diel, 25 tetor 2009

Rectifying "File Error - Data May Have Been Lost" Error in Excel

Korrigjimi "File Error - Të dhënat mund të ketë qenë humbur" Gabim në Excel, Microsoft Excel, është një aplikim i popullarizuar dhe më e dobishme spreadsheet, i cili vjen bundled with Microsoft Office. Ajo ofron karakteristika të avancuara të tilla si grafikët mjete, programimi makro, strumbullar tavolina, Listat, formula e llogaritjeve matematikore. MS Excel është përdorur nga të gjitha fushat e përdoruesit përfshirë profesionistët dhe përdoruesit e përgjithshme në shtëpi. Por në disa situata, ju mund të hasni një numër të gabimeve, ndërsa duke u përpjekur për të hapur Excel dhe qasjen në të dhëna nga ai. Një nga shkaqet kryesore të çështjeve të tilla është Excel file korrupsioni dhe keni nevojë për të rivendosur ata nga mbrapa. Por në rast se rezervë nuk është në dispozicion, ju duhet të zgjedhin për Excel zgjidhje Recovery të rifitoj të dhënave të korruptuar ose të paarritshëm nga Excel spreadsheet. Në një skenar praktike, kur përpiqen për të hapur një Microsoft Excel, procesi nuk ka përfunduar dhe ju vijnë të gjithë më poshtë dhënë error message: "Gabim File: të dhëna mund të kenë qenë të humbur" Kjo sjellje e Microsoft Excel bën të gjithë e misionit tuaj të dhënave kritik i paarritshëm dhe të dhënat e situatave të shkaktojë humbje. Në këtë pikë, ju keni nevojë për të gjetur shkakun e kësaj çështje dhe të kryejë riparimin xls me zgjidhjen e tij. Rrënja e problemit Ju mund të vijnë të gjithë këtë situatë, në qoftë se ndonjë nga kushtet e mëposhtme është e vërtetë: - Spreadsheet ka krijuar në versionin e parë të Microsoft Excel dhe tani ju po përpiqen për të hapur këtë fotografi në versionin më vonë. Nga humbje të dhënave në mesazhin e gabimit, kjo do të thotë se objektet janë të humbur file (të tilla si imazhe, Listat, vizatime, tekst, formula etj) të cilat nuk mund të jetë i përdorshëm në versionet më vonë. - Veçanti Excel është dëmtuar rëndë dhe Microsoft Excel aplikimi nuk është në gjendje të lexojnë të dhënat nga ajo dhe rifitoj atë. - Në mënyrë që të zgjidhë këto çështje, ju duhet të shkoni me hapa më poshtë: - Përpiquni të hapur dosjen në versionin e njëjtë të MS Excel, në të cilën ajo u krijua. - Nëse problemi vazhdon, skedari mund të jetë i korruptuar. Riparimi dhe rivendosjen e palës së tretë duke përdorur software Recovery Excel. Këto aplikacione janë në gjendje të methodically skanimi skedar korruptuar Excel dhe nxjerrjen e të gjitha objektet e tij të dëmtuara ose i paarritshëm. Excel riparimin e mjeteve janë mjaft të lehtë për t'u përdorur dhe nuk kërkojnë aftësi të shëndosha teknike. Me read-only dhe jo-sjellje destruktive, këto mjete janë krejtësisht të sigurt për t'u përdorur. Excel Recovery është zgjidhja më efikase dhe të avancuara për të gjitha scearios korrupsionit Excel. Ai mbështet shërim nga Microsoft Excel 2007, 2003, 2002 dhe 2000. Ky software është i pajtueshëm me Microsoft Windows Vista, 2003, XP, 2000 dhe NT.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info