e diel, 25 tetor 2009

Recycle Bin Recovery - How to Retrieve Deleted Files in the Recycle Bin Instantly!

Recycle Bin Recovery - Si të Retrieve Files Fshi në çast Recycle Bin!, Fuqia e riciklojnë rimëkëmbjes bin tani mund të kishin në dorë me softuer që ka qenë ndërtuar në mënyrë specifike të rivendosur fotografi humbur. Pastaj ju nuk keni për t'u shqetësuar edhe në qoftë se dosja juaj është zhdukur nga Recycle Bin. Ju mund të keni humbur fotografi për shkak të dështimit të sistemit apo programeve, rrëzimit të sistemit, korrupsioni hard drive, virus / trojan i dukshëm i pakujdesshëm dhe fshirjen e skedarëve. Por ju mund të gjeni ndihmë për të rimarrë fotografi tuaj të humbur - të dhëna, file zip, fotografi grafike dhe multimediale fotografi si muzikë dhe video dhe e-mail edhe në qoftë se ka një aplikim të veçantë. Nuk do të ketë nevojë për më shumë për ju që të jenë të shqetësuar rreth humbjes së të dhënave kritike ose fotografi të preferuar. Një grisi fotografi edhe pasi u hoq nga koshi Recycle jeton më si në përmbajtje drive disk derisa është overwritten. Një aplikim i mirë shërim duhet të projektohet për të kërkuar këtë përmbajtje dhe sjelljen e tyre së bashku për të shërohen fotografi. Ajo duhet të jetë inteligjent mjaftueshme për të bërë një rikthim të pjesshëm edhe kur disa prej përmbajtjes është overwritten. Ju duhet të keni mundësi të shkarkoni një version gjyq dhe shih funksionalitetin edhe pse veten e dosjeve mund të mos jetë e mundur me këtë version. Ju duhet të jetë në gjendje për ta shkarkuar atë online vetëm duke paguar një tarifë të vogël. Një aplikim i mirë do të marrë hapësirë shumë më pak të sistemit dhe do të jetë i shpejtë për ta shkarkuar. Ajo me siguri duhet të ketë shumë karakteristika tërheqëse duke përfshirë Recycle Bin rimëkëmbjes. Këtu janë disa thekson: • A duhet të jetë në gjendje mjaft të shërohet fotografi nga lloje të ndryshme të mediave si disqe vështirë, floppies dhe më shumë Users • A duhet të jetë i përdorshëm për shtëpi si dhe profesional • A duhet rivendosur fotografi që keni menduar janë shkatërruar përgjithmonë • Recycle Bin rimëkëmbjes do të ishte e shpejtë dhe e lehtë • Skano drives me fotografi të vihet në vend në një kohë të shkurtër • A duhet të përdorim emrat e file apo të pjesshëm të plotë emrat e file gjatë rimëkëmbjes • Duke analizuar i dosjeve dhe directories mbi disqet shënuar duhet të jetë e mundur • Një lexohet vetëm algorithm vetëm duhet të përdoren gjatë shërimit kështu që nuk ka rrezik për ndonjë fotografi që për të shkruar • Një mundësi për të mbulojë një numër të fotografi së bashku duhet të jetë atje • Pas Bad sektor duhet të injorohet dhe pjesa tjetër e disk skanuar për shërim file Merre veten aftësi për Recycle Bin shërim. Dhënave Stop humbur kritike; vizitoni linkun tani treguar më poshtë për të marrë një kërkesë që mund të veprojnë si një rrjet sigurie për të gjitha dosjet tuaja të rëndësishme.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info