e diel, 25 tetor 2009

Remote Backup Software - Stop a Disaster Before it Happens

Software Remote Backup - Stop një Disaster Përpara se të ndodh, për shkak të numrit të madh të të punësuarve që punojnë jashtë site nevojë për softuer të largët rezervë është një software shumë i rëndësishëm për bizneset. Pse është kjo çështje? Aeroportet SHBA raport që mbi 500.000 laptopë janë të gabuar në vit. Perdorues tend nuk backup dosjet e tyre mbi një bazë të rregullt ju mund të shihni se ku mund të shkaktojë një problem. Edhe ndërsa udhëtonte të dhëna të largëta të mbështetur software ruan punën tuaj dhe siguron një udhëtim biznesi nuk kthehet në një humbje të biznesit. Një Program kompjuterik i mirë backup mban punëtorët e korporatës nga humbjen e të gjithë punën e tyre dhe të dhënat në të edhe: Kompjuteri juaj është i humbur apo vjedhur Ju merrni një virus Kompjuteri juaj merr hacked ose thjeshtë vetëm një pushim sistem poshtë Shiko për Program kompjuterik i largët rezervë që lejon përdoruesit për të ndryshuar parametrat e tij duke u dhënë atyre një mundësi për të ndryshuar atë sipas nevojave të tyre. Është sugjeruar që një përdorues duhet të ketë një softuer që e lejon rregullime bandwidth. Kjo është një kërkesë për ndonjë softuer rezervë të ketë modifikim WAN maksimum efikasitetin dhe përdor encryption. Një nga arsyet kryesore popullit të dëshironi të përdorni të largët back-up programe kompjuterike për shkak se ata janë të shkallëzuar dhe të sigurt. Një pyetje që ju duhet të kërkoni nuk është program i largët backup ju jeni duke kërkuar në këto kanë kredencialet? Në analizuar pesë programeve të lartë mbështetjen e largët, kemi gjetur se secili prej këtyre programeve të largët duke përfshirë programin backup Druvaa të softuerëve, ishte shkallëzuar dhe të sigurt. Ka zgjidhje në dispozicion për të trajtuar të gjitha problemet që janë përmendur. Duke iu përgjigjur këto çështje do të ndihmuar kompaninë tuaj për të siguruar që ju të misionit të dhënave kritik është e mbrojtur mirë. Gjithashtu, duke ofruar mundësinë për përdoruesit të largët të dhënave backup minus varësisë në server për të transmetuar informacion për kompjuter bëni këtë shumë të lëvizshëm. Ka edhe zgjidhje të caktuara të cilat mund të ndihmojë uljen e nevojshme ruajtjen hapësirë të dhëna, por që është për një artikull. Para se të keni një incident ku ju humbni të gjitha dosjet e rëndësishme që ju të gjeni një programi të mirë të largët backup software.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info