e diel, 25 tetor 2009

Resolving "Card Cannot Be Used" Error Message in Nikon D2X 50 F1.4 Camera

Zgjidhja e "Karta nuk mund të përdoret" Error Message në Nikon D2X 50 Kamera F1.4, kompakt Nikon D2X 50 f1.4-Digital Single Lens Reflex (DSLR) aparat posedon një aftësi të jashtëzakonshme për të rritur ndjeshmërinë e saj dhe ofron sensor optikë shkëlqyer në f/16 f/4-. Aparat përdor Compact Flash (CF) kartë si mesatare e saj storage. Në herë, kartën e kujtesës CF vjen nëpër disa probleme si infeksion virus, madhësia e rrëzimit të sistemit, lexoni / shkruani gabim, etj Kjo rezulton në korrupsionin e kartës së kujtesës CF. Në raste të tilla, të dhëna ruhen në kartën e kujtesës CF bëhet i paarritshëm. Një mënyrë ideale për të kapërcyer skenarë të tillë është që të rivendosë të dhënat tuaja paarritshëm duke përdorur një rezervë e vlefshme të dhënave. Në qoftë se në rast, ju nuk keni mbajtur rezervë ose dështon për të rivendosur të dhënave, pastaj një i fuqishëm Digital Photo Recovery Software-do të mundësojë që të shërohen plotësisht të dhënat tuaja. Për shembull - ju klikoni disa fotografi nga kamera Canon D2X tuaj 50 f1.4 dixhitale. Por, kur përpiqen për të parë ato foto, ju nuk do të marrë rezultatin e dëshiruar dhe për të marrë më poshtë mesazh gabimi: "Kjo kartë nuk mund të përdoret" Kur ky mesazh gabimi ndodh, të dhënat ruajtur në kartën e kujtesës CF bëhet i paarritshëm. Përveç kësaj, ju merrni njëjtin mesazh gabimi çdo herë që përpiqen për të hyrë në foto. Brengos Shkaku i shquar i mesazh gabimi më lart është korrupsioni në kartën e kujtesës CF për shkak të lexuar / shkruar gabim. Resolution: Për të zgjidhur këtë çështje, ju duhet të format kartën e kujtesës CF. Por, formatting kartën e kujtesës erases të gjitha të dhënave të ruajtura nga kartën e kujtesës. Në situata të tilla, ju duhet të përdorni një e treta kërkesë-i njohur si partinë Software Digital Photo Recovery të shërohen dhe të rivendosur të dhënat tuaja humbur. Këto janë shumë të avancuara Photo Recovery mjete, të cilat algoritme punësojnë shumë ndikim skanim të mbulojë të dhënat tuaja shpejt dhe me saktësi. Këto aplikacione Photo Recovery janë të pajisura me përdorues të pasur-ndërfaqe grafike që i bën ata përdorues-miqësor, në mënyrë që të mundësojë përdorimin e tyre për të gjithë pa asnjë njohuri paraprake teknike. Yjor Information Systems Limited jep më të mirë të shërbimeve Photo Recovery, i njohur si yjor Photo Recovery Phoenix. Mbështetja e gjerë të formateve grup file audio dhe video, kjo read-only aplikim siguron shërim të plotë dhe sistematik nga mediumet e magazinimit si kamzhik Cards, Kartela SD, MMC Kartat, Memory Sticks, kartat XD, etj Ky aplikim shërim është në dispozicion në dy versione të ndryshme për të mbështetur Microsoft Windows (Vista, XP, 2003, 2000 dhe NT) dhe Apple Mac OS (Mac OS X 10.5 Leopard, 10.4 Tiger dhe 10.3.9 Panther).

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info