e diel, 25 tetor 2009

The Right Enterprise Backup Can Save Your Business

Enterprise drejta Rikthim mund ta shpëtojnë juaj Business, Biznes është në te. Kjo është e mundur për shkak të teknologjisë së fundit. Çdo gjë është tani mund të arrihet vetëm me një klik të miut, mund të jetë një palmtop ose një kompjuter portativ. Organizata të panumërta të shohim sasinë e kohës që ruhen duke siguruar përfaqësuesit e tyre dhe udhëheqja me laptopë për të bëni në vend marrëveshjet me klientët dhe shumë më tepër. Dhënat e gjetur në këto laptopë janë përgjithësisht kompani në pronësi, e cila është arsyeja pse këto janë shumë të rëndësishme. Nëse ndonjë gjë do të ndodhë për ata laptopë, nëse ata do të jenë të humbura, apo të vjedhura, ose thjesht rrëzimit, të gjithë këtë informacion do të jetë humbur, potencialisht që kushton mijëra dollarë për të shërohen. Për shkak të kësaj, ekziston një kërkesë e madhe për mallra të butë që ofrojnë backup largët laptopë. Këto mallra e butë mund të akomoduar atëherë duhet të jetë në gjendje për të ruajtur këto informata nga distanca dhe rimëkëmbjen e saj në çdo kohë. Serverat e brendshme të sigurt ku laptopë ndërmarrje rezervë mund të bëhet është në dispozicion edhe për organizatat më të mëdha. Për shkak se kaq shumë informacion është menjëherë në dispozicion të na e vet atë që rritet ky duhet të jetë në gjendje të bëni biznes në vend dhe të mbyllë marrëveshjen menjëherë. Ne të gjithë e dimë se nëse ne nuk i përmbushin nevojat e klientëve tanë, dikush tjetër do, dhe shpejt. Çdo gjë është e mundur duke ditur se ju keni një asistent zyre virtuale e cila është jo më pak se laptop. Është shumë e rëndësishme që të gjitha të dhënat përkatëse që ne kemi nevojë sidomos pas mbylljes së një marrëveshje. Cila është arsyeja pse një kopje rezervë të largët laptop është kritike. Ajo nuk ka vonesë kur keni nevojë për një fotografi të veçantë për të plotësoni një urdhër. Çfarë është ruajtur nga backup laptopë ndërmarrje është hapësirë, i njohur si grupi me. Ju do të kuptoni atë automatikisht kur ju të merrni një njoftim i cili tregon se madhësia your email inbox ka arritur tashmë kufirin e saj size. Laptop ndërmarrje backup automatikisht vepron si diçka që do t'ju ndihmojë të kurseni një hapësirë. Këto janë email kritike që duhet të ruhen. Këto të dhëna janë shumë të vlefshme. Këto përmbajnë përditësimet më të fundit dhe opozitë rrokulliset e organizimit të biznesit tuaj, si dhe informacionit për të ndihmuar ju shërbyer klientëve better.It juaj është shumë kohë duke u përpjekur për të filtruar nga emailet që kishte për të shkuar dhe të cilat qëndrojnë. Ju mund të ruani informacion mbi serverin dhe shko në lidhje me biznesin tuaj. Backup largët laptop gjithashtu ndjek njëjti parim. Të dhënat e magazinimit dhe sigurisë janë ato që i është premtuar në mënyrë që ju ende mund të shkoni për klientët takim edhe larg nga zyra. Për të marrë përpara në biznesin tuaj, është shumë e dobishme për të përfituar nga programi backup largët laptop dhe laptop ndërmarrje sistemit backup. Ne thjesht nuk mund të përballojë për të humbur informata që është e fshehtë për të dyja kompaninë tonë dhe klientët tanë. Kjo do të jetë shkatërruese për të gjithë. Ju me siguri do të humbasë klientët tuaj nëse ju bëni një gabim në humbjen e informacionit që përmban marrëveshjet kritik dhe pikë. Prandaj, në qoftë se ju doni të jenë të suksesshme në linjë tuaj të biznesit, këto programe dhe sistemi do të mund t'ju bëjë të lartë.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info