e diel, 25 tetor 2009

Top Concerns For Implementing Secure Backup and Recovery

Shqetësimet kryesore për zbatimin e Sigurt Rikthim dhe Rimëkëmbja, Kur mbështetjen deri çdo sistem, ka një numër të shqetësimeve të mbajnë në mend për një shërim të suksesshëm dhe proces backup. Së pari, ju duhet të identifikojë llojin e backup software për të përdorur për sistemin tuaj. Sigurohet se është e lehtë për t'u përdorur dhe ofron një paketë të plotë të karakteristikave që do të jetë në dispozicion. Backups janë kritike për çdo sistem menaxhimin proaktiv dhe duhet jo nga ndonjë rast të neglizhohet. Disa nga gabimet e zakonshme që mund të bëjë në një sistem rezervë janë diskutuar këtu. Ka një gamë të gjerë të programeve të backup në dispozicion në treg, kuptoj disa nga shqetësimet kryesore të ketë në mendje para se të përdorni softuer për backup të dhënat tuaja. Asnjëherë mos shkoni për të paprovuara backup software si kjo mund të jetë shumë e dëmshme. Në shumicën e rasteve, kaseta zakonisht dështojnë kur funksionet prishësh nuk është më funksional. Ndonjëherë, një përdorues mund të gjeni se kaseta rezervë nuk janë të rregullt ose nuk kanë kaluar overwriting në muajt e veçanërisht nëse free software rezervë u krijua nga parazgjedhur të mos jetë overwritten për 3 muaj. Një tjetër rrezik për të shmangur është duke u mbështetur në sistemet për backup që ishin vendosur deri shumë vite më parë me pa verifikimin e nëse ata janë në të vërtetë në një gjendje të mirë pune. Testimi çezmat backup është thelb për të shmangur humbjen e madhe të të dhënave të rëndësishme. Backups i plotë mund të edhe një konsideratë të lartë të ketë në mendje. Mos thjesht back up fotografi dhe dokumente vetëm. Çdo directories shtesë për të shtuar serverin duhet gjithashtu të jenë të mbështetura. Dosjet dhe dosjet e përbashkët të kërkojë gjithashtu edhe mbështetje në përputhje lart. Asnjëherë mos të marrin të gjitha është e mirë, duke kontrolluar të shpeshta dhe testimin e software your free backup dhe gjithë sistemin rezervë është e rëndësishme. Bëni përdorimin e backups virtualized kur testimi çdo upgrade të sistemit ose pako shërbimi. Shumë herë, shitësit të bëjë ndryshime për të aplikimeve, këto ndryshime duhet të testohen para përdorimit. Një strategji e shkëlqyer backup duhet të mundësojë përdoruesit të rivendosë çdo sistemeve të zgjedhur, çdo gjë test tërësisht pastaj të vendosë të shfrytëzuesve. Një tjetër shqetësim i rëndësishëm është mbajtja e backups të largëta. Para se të zgjedhur një kopje rezervë të largët, merrni parasysh sasinë e të dhënave që kërkon mbështetjen e lart, koha që do të marrë për një backup të plotë të largëta dhe shpejtësia e përgjithshëm të lidhjes në internet në përdorim. Nisem jashtë sistemit backup site vetëm kur jeni të sigurt se backup në zyrë është e madhe. Duke e bërë përdorimin e online mbështetjen e shërbimeve si Carbonite dhe Mozy do të jetë në dispozicion. Gjithmonë kujtohet se në qoftë se ai merr 7 ditë për një backup të plotë, rivendosjen e të dhënave do të marrë në mënyrë të barabartë 1-7 ditë dhe kjo mund të jetë një propozim i kushtueshëm. Vendosja e deri tek backup site pranë mundëson shërim të shpejtë. Një tjetër opsion i ndjeshëm është duke rezervë e mesme në pjesë të ndryshme të kontinentit. Picking backup software dhe sistemet që janë aktualisht në ka gjasa që të rrisin produktivitetin. Herën tjetër që ju janë duke mbështetur deri sistemin tuaj, e konsiderojnë zëvendësuar backups shirit me disk-bazuar software backup. Besohet se hard-drive zgjidhje rezervë janë dukshëm më të lira. Test gjitha backup software "-it nga përdorimi i produkteve Virtualization që do të rivendosë rezervë në imazhet virtuale dhe me këtë mund të verifikojë nëse backup punuar. Full-imaging backup sistemit është e rëndësishme pasi ajo lejon kthimin e konfigurimin, softuer i licencuar dhe gjithë sistemin operativ. Disa rregulla kuptim të përbashkët që duhet të ndiqni kur të përdorni free software rezervë të përfshijnë mbajtjen e të thjeshtë, magazinimin e të gjitha të dhënave në një vend strategjik, duke e mbajtur përkujtesa dhe të dhënat dhe duke e bërë përdorimin e strategjive përkatëse rezervë. Mos harroni, zgjidhje rezervë janë të domosdoshme për çdo përdorues i kompjuterit, duke i ditur në esencë është e njëjtë.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info