e diel, 25 tetor 2009

Trojan Win32 Agent Azsy - Dangerous Trojan Or Just a Hoax?

Trojan Win32 Agent Azsy - trojan e rrezikshme Ose Just a Hoax? Ju keni parë Spyware kritik popup alerts në kompjuterin tuaj duke pretenduar se ju jeni të infektuar me Trojan.Win32.Agent.Azsy dhe se ju duhet të instaloni disa lloj software heqjes (ka shumë të ngjarë të quajtur personale antivirus) në mënyrë që të pastër atë - por jeni me të vërtetë e infektuar dhe do ju duhet të vërtetë software sigurisë? Përgjigje mund të papritur ju. Ndërsa mesazh kritik është alarm fals, ju tashmë janë të infektuar me Mashtrues Antispyware - antivirus përsëri ka shumë të ngjarë personale - që mundohet të ju gënjejnë në blerjen e softuerit të rreme të sigurisë. Trojan.win32.agent.azsy është asgjë më shumë se një emër i përbërë Spyware infeksion për qëllim të trembë ju për të besuar që jeni infektuar. Ironia është që ju të vërtetë janë të infektuar, por software reklamohen nga Spyware Popup është në të vërtetë vetë dhe është ajo që ju jeni të infektuar me të dhe do të bëjë asgjë më shumë se instaloj spyware dhe malware shtesë mbi kompjuterin tuaj të gjithë, ndërsa duke u përpjekur të bindë ty për të blerë software fals të sigurisë me qëllim për të pastruar kompjuterin tuaj. Është tejet e rëndësishme që ju të marrë hapa të duhur për të hequr këtë softuer mashtrues antispyware nga kompjuteri juaj, sepse përveç të ngadalësuar kompjuterin tuaj dhe vazhdimisht poshtë malware instaluar mbi kompjuterin tuaj të re, ajo ka aftësinë për të hyrë brënda tasteve, vjedhin privat dhe të ndjeshme e informacionit dhe pastaj transferimit se të dhënat për haker në fund kthehet në pritje për të cilët pastaj e përdor atë për të vjedhur informacion kartën tuaj të kreditit, qasja juaj llogari bankare, madje edhe vjedhin identitetin tuaj. Unë mund t'ju them nga eksperienca personale se heqja manuale e këtyre llojeve të programeve të papërgjegjshme, sidomos nëse ajo është personale antivirus, është e kotë. Unë e di sepse kam provuar në kompjuterin e një shoku - me orë të tëra pa asnjë fat dhe punojnë në kompjuter për të jetuar. Në vend të kësaj unë thjesht shkarkuar dhe instaluar atë që është konsideruar gjerësisht të largimit më të avancuara Spyware dhe mjet mbrojtje në treg dhe brenda disa minutash unë u shpëtoj popups bezdisshëm dhe më e rëndësishmja unë u shpëtoj prej infeksionit mashtrues Spyware - i cili në këtë rast ishte në fakt Personal antivirus. Pra, nëse ju jeni duke parë popups në kompjuterin tuaj duke pretenduar se ju jeni të infektuar me Trojan.win32.agent.azsy, edhe pse vetë është fals popup je infektuar tashmë dhe do të ketë nevojë për një mjet heqjen Spyware avancuara për të marrë përsëri në kompjuterin tuaj po popup lirë.

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info