e diel, 25 tetor 2009

Why Device Drivers are Important to Your Computer

Çfarë është një Device Driver Computer? Sipas Wikipedia, Enciklopedia e Lirë, "Një shofer shofer pajisje ose softuer është një program kompjuterik që lejon të lartë nivelin e programeve kompjuterike për të bashkëvepruar me pajisjen. Një shofer zakonisht komunikon me pajisjen me autobus apo komunikimet kompjuterike subsystem në të cilën" hardware "është e lidhur. Kur një program të quajtur invokes një rutinë në shoferit; çështjet e shoferit urdhëron për pajisjen. Kur pajisja dërgon të dhëna prapa shoferit, shoferi mund të adhurojnë rutinat në programin e quajtur origjinal. shoferëve janë hardware-varur dhe që vepron - sistemi-specifike. Ata zakonisht japin ndërhyj trajtimit të kërkuara për çdo kohë e nevojshme josinkronik-interface varur nga "hardware". " Qëllimi Device Driver "Një aparat shofer thjeshton programimit duke vepruar si një përkthyes në mes një pajisje dhe zbatimet apo sistemeve operativ që përdorni. Kodin e nivel më të lartë-mund të jetë e shkruar në mënyrë të pavarur nga çfarëdo pajisje hardware specifik mund të kontrollit. Çdo version i një pajisje, të tilla si një printer, kërkon komandat e saj të specializuar. Në të kundërt, shumica e aplikimeve pajisjet qasje (të tilla si dërgimin e një fotografi tek një printer), duke përdorur të nivelit të lartë-, komandat përgjithshëm, të tilla si PRINTLN. Shoferi i pranon këto deklarata gjenerike dhe konverton ato në nivel të ulët-komandat kërkohet nga pajisja. " Wikipedia shpjegon më tej. Shenjat që shoferët e juaj nuk janë duke punuar si duhet të përfshijnë: - Sistemi paqëndrueshmëri - Hardware Malfunctioning - Hardware nuk reagon - Gabime Computer Çfarë duhet të dini Windows vjen me një të shërbimeve që ju mund ta përdorni, por është e vështirë, sepse, çdo pajisje duhet të përditësuar në mënyrë individuale. Nëse jeni të lodhur e freskimit me dorë shoferëve tuaj pajisjen në një përpjekje për ta mbajtur kompjuterin tuaj drejtimin në performancën optimale, ekziston një mënyrë më të mirë. Zhvilluesit e software të shumta kanë krijuar shërbimet e veçantë që automate azhurnimin shoferët tuaj. Këto mjete janë veçanërisht të rëndësishëm për lehtësimin e tyre të përdorimit, sigurinë, dhe karakteristika. Disa mjete të qëndrojë jashtë për përdoruesit e tyre mirëdashësi dhe aftësitë diagnostike. Ju nuk duhet të jetë një gjeni kompjuter të përdorni këtë softuer dhe diagnostikimin dhe riparimin çështjet hardware! Këtyre shërbimeve të hequr edhe shoferët pajisje të vjetëruara dhe dosje që kanë lidhje që të përmirësojë punën e sistemit dhe stabilitetin. Këto produkte scan kompjuterin tuaj, identifikon të gjitha pajisjet, drejtuesit aktuale identifikon pajisjen, dhe kërkime për pajisjen më të drejtuesit aktual në dispozicion për konfigurimin kompjuterin tuaj. Aftësia e tyre për të rinovuar ose instaloni shoferët e fundit do të ndihmojë me pajtueshmërinë e sistemeve operative, besueshmëri, dhe rritur performancën kompjuter. Çfarë mund të bëni? Hapat bazë e parë për të parandaluar humbjen e të dhënave janë të tilla; mbani sistemin tuaj të pastër dhe tuned. Sigurohuni që të përdorni përherë software zyrtare dhe up-to-date antivirus zgjidhje. Shoferët qëndrueshme dhe pajisje hardware cilësisë pothuajse gjithmonë garanci se sistemi juaj nuk do të përplasje për asnjë arsye menjëherë të dukshme. Shumë Computer tru mund të ... Përpiloj një listë të pajisjeve PC e tyre dhe për të ndërmarrë një kontroll në faqen e internetit çdo prodhues për shoferët dhe software ata individualisht duhet. Pasi përditësimet më të fundit janë të vendosura shoferit është shumë e rëndësishme që të ndiqni të gjitha rekomandimet apo drejtime të dhënë nga ndonjë prodhuesi i hardware ose software-updating drivers para pajisje. Ju duhet të dini, prodhuesit zakonisht vetëm botojnë informatat më të reja çdo muaj shoferit disa si një rregull i përgjithshëm dhe se më të reja për shoferët hardware nuk janë publikuar si shpesh si përditësimet programe të tjera. Member or Not Pra Teknikisht mund të prirur ... Ruaj veten stres, energji ose konfuzion dhe bëni një kërkim në internet për Program kompjuterik i shërbimeve të veçanta që automate përditësimin shoferët tuaj që janë të dizajnuara veçanërisht për të gjetur vozitësit të përshtatshme ose të nevojshme për përditësime shofer mbani sistemin tuaj operativ dhe optimizuar përditësuar. Specifike software Tool ofron përfitimet e mëposhtme për zgjidhjen e shoferit kompjuterin tuaj sëmundjet: - Software mjet bazë ka gjasa të dhënave përmban mbi 30.000 shoferët për copa të pajisjeve PC & periferikësh! - Ju merrni - One-Click Install Driver & Fix - Gjen mjet & Riparimet konflikteve Driver - Ofron aftësi për Diagnostics i avancuar për 'Messages Gabim i panjohur' - Shumica e këtyre mjeteve kanë Complete Driver Backup & Restore - Mbështetje ofrohet zakonisht për gjithë PC Prodhuesit duke përfshirë: Dell, HP, Compaq, Acer, Gateway, Intel, Asus, IBM Lenovo & More - Shofer Custom Restore PC Paketa Krijimi - Hape Advanced Settings NVIDIA Driver - Mbështetje për të gjitha Kartat Tone - Updates Instant Live - Wireless LAN Driver Update WIFI & Riparimi - Nuk ka nevojë për vëmendjen Technical Support ose Hunt për CD-ve!

0 komentet:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info